Pasen op GeoFort

Kom tijdens het paasweekend* met het hele gezin een dag naar GeoFort… je zult er geen spijt van krijgen!

In de GeoExperience ga je binnen en buiten het experiment aan met oude maar ook moderne geo-technieken. Vind jij de juiste route op basis van geur in het doolhof? Vaar met de trekpont naar een eiland in de vorm van Nederland en laat virtueel water stromen in de interactieve zandtafel. Ook kun je speuren, klauteren en spelen in de Vleermuisspeurtuin. Schuif tenslotte aan in het 3D Café of op het terras en geniet van vele (paas)lekkernijen! Tevens zijn er tijdens de paasdagen allerlei leuke extra activiteiten.

Bestel nu alvast online je tickets voor de GeoExperience met 5% vroegboekkorting >>

Extra activiteiten.

  • Doorlopend kun je meedoen aan de Paas- en Minecraft Speurtocht.
  • En wat dacht je van een virtuele wereldreis met behulp van een VR-bril? Kom vrijdag 30 maart naar ons fort en neem plaats op het Magic Carpet.
  • Op zaterdag 31 maart kun je leuke proefjes doen in ons GeoLab.
  • Naast alle gave exhibits op gebied van cartografie en navigatie kent GeoFort ook nog eens een rijke geschiedenis. Kom zondag 1 april (1e Paasdag) naar het fort voor de Historische Dag en/of overheerlijke paasbrunch.
  • Op maandag 2 april (2e Paasdag) kun je naast de paasbrunch en alle leuke GeoExperience exhibits deelnemen aan een workshop bijzondere-vliegtuigjes-vouwen, is er GPS tekenen met generaal Kraijenhoff en wordt om 12.00 op het GeoPlein het kampvuur aangestoken om marshmallows te roosteren.

*Van 30 maart t/m 2 april is het fort alle dagen geopend (van 10.00 tot 17.00 uur).