Pinksteren

In de GeoExperience ga je het experiment aan met diverse geo-technieken. Beantwoord de vragen over water, aarde, lucht en vuur en ontcijfer de code van het doolhof!
Vaar met de trekpont naar een eiland in de vorm van Nederland en laat virtueel water stromen in de interactieve zandtafel. Ook kun je speuren, klauteren en spelen in de Vleermuisspeurtuin en maak de mooiste bouwwerken met bamboe! Schuif tenslotte aan in het 3D Café of op het terras en geniet van vele lekkernijen! Tevens zijn er tijdens Pinksteren zijn er allerlei leuke extra activiteiten.

Maandag gaat Bee géén kinderrondleidingen doen. Bee, onze vrijwilligers en ik zullen het druk genoeg hebben in entree. Bee wil evt. als waschvrouw in entree staan en op rustige momenten de kinderen vermaken in of voor kazernestraat.

Extra activiteiten:

  • Op zaterdag 19 mei kun je proefjes doen in ons GeoLab.
  • Op zondag 20 mei en maandag 21 mei kan je tussen 13.00 en 16.00 uur GPS tekenen met Generaal Krayenhoff en vliegtuigjes vouwen in de legertent.
  • Loop op 2e Pinksterdag om 13.00 en 14.30 mee met de historische rondleiding.

Het Pinksterweekend is het fort alle dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Bovenstaande activiteiten zijn onderdeel van de GeoExperience en kan je gratis aan deelnemen. Bestel online (met korting) je tickets voor de GeoExperience >>