Tickets GeoExperience

Op GeoFort staat alles in het teken van kaarten en navigatie. Je gaat buiten en binnen het experiment aan met oude maar ook moderne geo-technieken. Je raakt gedesoriënteerd in de donkere ondergrondse gang. Je wordt uitgedaagd in het doolhof en raakt gefascineerd door kaartschaal en projecties in de Kazerne. Je gaat miljoenen jaren terug in de tijd door aan de 4D-globe te draaien en met Powers of Ten zoom je van het kleinste deel in je lichaam uit tot aan het verste plekje in het heelal. Ook kun je speuren, klauteren en spelen en met water in de Vleermuisspeurtuin van Staatsbosbeheer. Schuif aan in het 3D Cafe of op het terras en geniet van vele lekkernijen!

Tickets zijn verkrijgbaar bij de kassa van GeoFort, of online te bestellen. Op online bestelde tickets krijg je 5% korting (dit is direct in de prijs verwerkt). Museumkaarten geven gratis toegang tot de GeoExperience. Met een museumkaart hoef je dus geen entreeticket te kopen.

Let op: het is op dit moment niet mogelijk om na 10.00 uur eenonline kaartje voor de dag zelf te kopen. Wil je dus gebruik maken vande online korting, zorg ervoor dat je de dag ervoor of anders uiterlijkvoor 10.00 uur de kaartjes hebt gekocht!

Koop je tickets