Vaderdag

16 juni

Vier vaderdag bij GeoFort met een speciale traktatie voor alle vaders en opa’s: zij mogen gratis ons museum bezoeken! Bij de Entreebalie ontvang je het gratis toegangskaartje. Er hoeft niet speciaal gereserveerd te worden. Neem je hele gezin mee naar GeoFort voor een dag vol ontdekkingen en avontuur.

Het is een perfect moment om de bijzondere mannen in je leven in het zonnetje te zetten, terwijl jullie samen nieuwe dingen leren en plezier maken. We hebben een leuk aanbod van activiteiten die zowel educatief als vermakelijk zijn voor jong en oud. Lees onderstaand welke speciale activiteiten we op vaderdag aanbieden.

Schminken | 13:15 – 15:00

Laat je innerlijke superheld of stoere piraat naar boven komen, want op Vaderdag hebben we een geweldige schminkster in huis! Ook vaders mogen natuurlijk in de schminkstoel plaatsnemen. Hoe cool is het om samen met je kids omgetoverd te worden tot kleurrijke vlinders, angstaanjagende draken of misschien zelfs een team van dappere avonturiers? Maak samen de mooiste herinneringen en straal op Vaderdag als nooit tevoren!

Bamboe bouwen | 10:00-17:00

Ga de uitdaging aan tijdens onze bamboe bouw-activiteit en laat zien dat jij en je kids de allerbeste bouwers zijn! Onder begeleiding kunnen vaders en opa’s samen met hun kinderen de hoogste bamboetoren bouwen. De hoogste toren wint een te gekke prijs en natuurlijk de eeuwige roem. Het is de perfecte manier om samen te werken, creatief te zijn en vooral heel veel plezier te hebben. Kom naar GeoFort en ontdek wie de koning van de bamboebouwers is! We kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen voor een dag vol avontuur en gezelligheid.