Voorjaarskriebels op GeoFort!

Kom spelen, speuren, beleven en experimenteren. Vind jij de juiste route op basis van geur in het doolhof? Zorg dat jouw zelfgebouwde toren de plotselinge aardbeving kan doorstaan en laat virtueel water stromen in kuilen en door grachten bij de interactieve zandtafel. In de voorjaarsvakantie* hebben we ook nog eens allerlei leuke extra activiteiten.

Bestel nu alvast online je tickets voor de GeoExperience met 5% vroegboekkorting >>

Extra activiteiten

Start je voorjaarsvakantie goed door vrijdag 23 februari samen met familie of vrienden mee te doen aan onze Sterrentocht.

En wat dacht je van een virtuele wereldreis met behulp van een VR-bril? Kom maandag 26 februari en zondag 4 maart naar ons fort en neem plaats op het Magic Carpet. Er wordt een gave green screen foto van je gemaakt als aandenken.

Op woensdag 28 februari kun je leuke proefjes doen in ons GeoLab.

Naast alle gave exhibits op gebied van cartografie en navigatie kent GeoFort ook nog eens een rijke geschiedenis. Kom donderdag 1 maart naar het fort voor de Historische Dag. Doorlopend zijn er historische rondleidingen en Minecraft speurtochten. Voor de kleintjes komt de Waschvrouwe vertellen en met Generaal Krayenhof kun je gaan GPS tekenen!

Interesse in ict en techniek? Op vrijdag 2 maart wordt er een super coole workshops 3D printen georganiseerd.

Doorlopend kun je meedoen aan de Minecraft voorjaarsspeurtocht waarbij je het digitale GeoFort in GeoCraft gaat verkennen te paard.

Je bezoek aan GeoFort tijdens de voorjaarsvakantie niet compleet zonder een pauzemoment in te lassen voor een lekker hapje of drankje. In het 3D Café zijn er Shared Family Lunches en Dinners te bestellen. En ooit wel eens van een pannenkoekenmachine gehoord? Kom naar de Landmeet Lounge en maak door een druk op de knop, je eigen american pancakes!

*Van 24 februari t/m 4 maart is het fort alle dagen geopend (van 10.00 tot 17.00 uur).