Voorjaars.. Minecraftvakantie!

Deze voorjaarsvakantie gaan we helemaal los.. met Minecraft! Ga op een geheime missie op ruimtestation GeoFort met de nieuwe Minecraftspeurtocht. Maak een selfie met Steve! Of toch met de creeper? Speur je weg door het Minecraftdoolhof. En lukt het jou om de mooiste Minecraft eend of ander figuur na te lopen met Minecraft GPS tekenen? Wie weet win jij dan wel een leuke prijs!

 

GeoExperience

Natuurlijk is er in de GeoExperience ook van alles te beleven. Test je navigatieskills in de desoriëntatietunnel, maak je eigen kompas, vind je weg door het geurendoolhof en leer over de verschillende aardlagen met Expedition Earth. In de GeoExperience ontdek je spelenderwijs de wereld van geo.
Na een dagje GeoFort weet jij hoe een duif zijn weg vindt, waarom de noordpool verschuift en waar we big data voor kunnen gebruiken.

 

Online tickets

Kom jij deze voorjaarsvakantie ook op (Minecraft) avontuur bij GeoFort met het gezin? Reserveer dan vooraf je tickets alvast online met 5% korting.

 

Jaar van de Minecraft

Het is bij GeoFort het jaar van de Minecraft. Dit betekent extra veel leuke Minecraftactiviteiten door het hele jaar heen. Ook staan er dit jaar twee toffe Minecraft events gepland. Hou onze agenda in de gaten voor alle activiteiten.

 

Minewhat?

Heeft jouw kind het regelmatig over Minecraft of GeoCraft, maar heb je geen idee wat het is? Lees er meer over. Wist je bijvoorbeeld dat heel Nederland is nagebouwd in een Minecraftwereld? Zelfs jouw eigen huis staat erin! Deze wereld heet GeoCraft en is ontwikkeld door GeoFort. Meebouwen aan deze wereld vanuit huis? Kijk dan op geocraft.nl.