Voorjaarsvakantie 2019

Beleef, speur en experimenteer deze voorjaarsvakantie op het GeoFort! Vind jij de juiste route op basis van geur in het doolhof? Zorg dat jouw zelfgebouwde toren de plotselinge aardbeving kan doorstaan of doe coole proefjes in het lab samen met Professor Trof. In de voorjaarsvakantie* hebben we allerlei leuke extra activiteiten.

Minecraft voorjaarsspeurtocht: Red het digitale GeoFort in GeoCraft van overstroming! Door klimaatverandering valt er steeds meer regen. Ook rivier de Linge heeft hiermee te maken. In GeoCraft is de dijk bij het GeoFort doorgebroken en het is aan jou om de code te vinden die Waterschap nodig heeft om de dijk te repareren. De Minecraft voorjaarsspeurtocht is in de vakantie elke dag te volgen tussen 11:30 – 16:00. Gratis en geen tickets nodig.

Historische rondleiding: Op zondag 17 en 24 februari en zondag 3 en 10 maart start om 14:30 een historische rondleiding. Ontdek alles over het forteiland. Gratis tickets zijn op de dag zelf af te halen bij de entree. Maximaal 25 personen per rondleiding.

GPS tekenen: Op donderdag 28 februari en 7 maart tussen 12:00 – 15:00. Deelname is gratis.

GeoLab: Op woensdag 27 februari en 6 maart. Leuke verrassende proefjes in ons Lab (wie weet kom je er Professor Trof nog tegen!).
Klik hier om je gratis tickets te reserveren.

Super coole workshop 3D printen: Op vrijdag 1 en 8 maart. Doe zeker mee als je interesse hebt in ict en techniek!
Reserveer hier je tickets.


3D Café
Je bezoek aan ons is niet compleet zonder een pauzemoment met een lekker hapje of drankje. In het 3D Café zijn er Shared Family Lunches en Dinners te bestellen.

*Van 16 februari t/m 10 maart is het fort alle dagen geopend (van 11.00 tot 17.00 uur).