Vrijheidsexpres bij GeoFort

Op vrijdag 12 augustus komt de Vrijheidsexpres naar GeoFort! De Vrijheidsexpres is een mobiele escaperoom en is een initiatief van de provincie Gelderland.

In de Vrijheidsexpres belanden de deelnemers in het jaar 2086, een toekomst waarin vrijheid niet meer zo vanzelfsprekend is en een algoritme bepaalt wat je mag doen. De deelnemers van de mobiele escaperoom moeten hun vrijheid terugwinnen. De Vrijheidsexpres is niet alleen leuk voor jongeren, maar ook voor volwassenen genoeg uitdagend.

Wil je ook meedoen? Reserveer dan snel je (gratis) tickets voor 12 augustus. De Vrijheidsexpres staat eenmalig bij GeoFort.

De Vrijheidsexpres is onderdeel van het educatieve project ‘Vrijheid’. Daarin is Spectrum partner van Rijnbrink, Erfgoed Gelderland en provincie Gelderland. In 2022 zijn er, naast de Vrijheidsexpres, nog veel meer activiteiten te doen op scholen, in musea en bibliotheken. Erfgoed Gelderland coördineerde binnen het project de ontwikkeling van de nieuwe mbo-leerlijn Burgerschap en Vrijheid.