Zomer bij GeoFort!

Kom deze zomer naar GeoFort! Op het spannende forteiland is er binnen en buiten van alles te beleven. Met coole bunkers, een waterspeelplaats en volop Minecraft. Doe leuke (water)proefjes in het GeoLab, vind je weg door het Minecraftdoolhof en leef je uit in de Vleermuisspeurtuin.

Op het forteiland is het super cool! Ontdek de coole bunkers, laat je verkoelen bij de waterspeelplaats en geniet van een koud biertje op het terras van het 3D café – met uitzicht op een prachtige groene omgeving.

In de GeoExperience kun je je volop uitleven. Raak gedesoriënteerd in de donkere ondergrondse gang. Hoe goed is jouw navigatievermogen? Neem een kijkje in de oude remise en bezoek de nieuwe Vleermuizen Experience. Met de Powers of Ten zoom je van het kleinste deel in je lichaam uit tot aan het verste plekje in het heelal. Ook kun je speuren, klauteren en spelen in de Vleermuisspeurtuin van Staatsbosbeheer.

Er zijn ook deze zomer weer leuke extra activiteiten te doen. Zo kun je elke dag de Minecraftspeurtocht volgen, hebben we weer spannende proefjes in het GeoLab en kun je zelfs je eigen vulkaan printen!

 

Proefjes in het GeoLab
Wanneer: woensdag 24/07, 31/07, 07/08 en 14/08

Trek je labjas aan kom spannende proefjes doen bij GeoFort! Laat een vulkaan uitbarsten. Of Nederland onder water stromen. In het GeoLab doen we in de zomer allemaal leuke geo-science proefjes. Bestel hier je gratis tickets.

 

Print je eigen vulkaan!
Wanneer: vrijdag 26/07, 02/08, 09/08 en 16/08

Word jij een echte 3D expert? Kom naar GeoFort en print je eigen vulkaan.. van plastic! Tijdens de workshop leer je een vulkaan van Google Maps om te zetten naar een echt geprint 3D model. Koop hier je tickets voor de workshop.

 

Minecraftspeurtocht
Alle dagen tussen 11:00 – 16:00 

Alle dagen in de vakantie kan je bij ons Minecraften. Hoe leuk is dat! Volg de Minecraftspeurtocht en red het digitale fort van overstroming. Weet jij op tijd de code te vinden die Waterschap nodig heeft om de dijk te repareren?

 

Bamboe bouwen
Alle dagen van 10:00 – 17:00

Schuilt er een architect in jou? Leef je uit met bamboe en elastiekjes. Maak samen een mooi, hoog en sterk bouwwerk. Of doe het alleen en kijk wie er het hoogste bouwwerk weet te maken!

 

Waterspeelplaats en Vleermuisspeurtuin
Alle dagen van 10:00 – 17:00

De waterspeelplaats is recent opgeknapt. Hier kun je volop spelen met water! Ideaal voor een mooie zomerse dag. Of leef je uit in de naastgelegen Vleermuisspeurtuin en bezoek de nieuwe Vleermuizen Experience in de oude remise.

En pssstt.. wist je dat de Waterspeelplaats, Vleermuisspeurtuin en Vleermuizen Experience allemaal gratis te bezoeken zijn! Hiervoor heb je geen ticket nodig voor de GeoExperience. Terwijl de kinderen zich hier helemaal uitleven, kunnen ouders neerstrijken op het naastgelegen terras van ons 3D café.