Horeca

Bent u opzoek naar zakelijk horeca voor uw bedrijfsuitje? Op het GeoFort leveren wij arrangementen op maat. U kiest wat u wilt, wij zorgen dat het culinair bereid wordt.
Op de dag van úw bedrijf nemen wij alle zorgen uit
handen met de beste koks en meedenkend personeel.

Horeca op maat

Het GeoFort biedt zowel standaard assortimenten als evenementen op maat aan. In onderstaande collage zijn voorbeelden te zien van zakelijk horeca verzorgingen die mogelijk zijn op het GeoFort. Neem contact op met ons team om verdere persoonlijke wensen mogelijk te laten maken.

Barbecue

Na uw meeting, bedrijfsdag of ander zakelijk evenement is de zakelijke barbecue een mooie gelegenheid om de activiteiten informeel af te sluiten. GeoFort zorgt ervoor dat u kunt genieten van de compleet verzorgde barbecue aansluitend op uw voorgaande evenement. Door een goede kok voor u te reserveren heeft u gegarandeerd de juiste sfeer om met collega’s van een lekker diner te genieten.

Bedrijfsborrel

Geniet van een uitgebreide borrel in een groene en nette omgeving met optimale gastvrijheid. Het GeoFort beschikt over diverse binnen- en buitenfaciliteiten voor een heerlijk verzorgd borrelassortiment waardoor u in staat bent om achterover te leunen en bij te praten met collega’s en partners . Borrels op maat zijn ook mogelijk, van netwerkborrel tot kerstborrel. Het GeoFort team ontvangt u met open armen.

Bedrijfslunch

Trakteer deelnemers van vergaderingen op een heerlijke lunch in de pauze.