Manager Entree & Vrijwilligers

(20 – 32 uur p/w)

GeoFort is op zoek naar een manager voor zowel entree, winkel en vrijwilligers 

 

Aansturen entree en winkel 

De manager entree is een meewerkend voorman/vrouw die zelf achter de balie en in de winkel staat maar ook leiding geeft aan zowel betaalde als vrijwillige baliemedewerkers. De taak is om het assortiment van de museumwinkel te blijven vernieuwen met mooie artikelen en te zorgen voor omzetontwikkeling. De entree is dé plek waar het contact plaatsvindt met de bezoekers van de GeoExperience. De manager van de entree registreert alles wat goed gaat en wat er beter kan. Verbeterpunten worden doorgepakt. De manager entree is tevens verantwoordelijk voor het organiseren van diverse publieksactiviteiten met het doel om meer bezoekers aan te trekken en meer bekendheid te creëren. De verantwoordelijkheid voor initiëren van activiteiten ligt bij de afdeling communicatie. Het gaat om de activiteiten zoals: GeoLab, workshop 3D printing, Minecraft, sterrentochten, rondleidingen en boottochten. 

 

Coördineren vrijwilligers 

De manager geeft leiding aan de vrijwilligers van GeoFort. Ook het opleiden van de vrijwilligers behoort tot het takenpakket. Regelmatig organiseert de coördinator bijeenkomsten voor de vrijwilligers en stuurt hij/zij informatieve nieuwsbrieven. 

 

Profiel manager entree 

Als manager entree ben je betrokken, nieuwsgierig en heb je gevoel voor financiën. Jij kent GeoFort en haar mogelijkheden van binnen en van buiten. Je weet goed om te gaan met stress en blijft rustig, ook in drukke tijden. Je bent een echte organisator die goed vooruit kan plannen en graag structuur aanbrengt. Je bent niet bang voor de dynamiek van een snel groeiend bedrijf en bent in staat op zelfstandige wijze te helpen de organisatie verder te professionaliseren. Je hebt oog voor de mens achter de medewerkers en weet je collega’s in hun kracht te zetten. Je bent een echte groepswerker en kan zowel op managementniveau als op de werkvloer goed schakelen. 

 

Functie-eisen manager entree: 

 • Hbo werk- en denkniveau 
 • Ervaring met leidinggeven 
 • Ervaring met winkelprocessen (voorraadbeheer, inkoop, kassasystemen enz.) 
 • Bij voorkeur ervaring met coördineren van vrijwilligers 
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden (een vlotte pen en goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal) 
 • Kennis van Microsoft Office software (Word, Excel, Outlook, Powerpoint) 
 • Uren zijn afhankelijk van de hoeveelheid uren dat je zelf in de winkel wilt staan 

 

Persoonlijke kenmerken: 

 • Leiderschapstalent 
 • Natuurlijke groepswerker 
 • Efficiënte en ordelijke manier van werken en ver vooruit kunnen denken 
 • Inzicht in hoe processen efficiënter kunnen 
 • Daadkrachtig, analytisch en gevoel voor humor 
 • Mogelijkheid om juist in weekeinden en schoolvakanties te werken (min. 1 dag per weekend ingepland) 
 • Bij voorkeur woonachtig binnen een straal van 35 km van GeoFort 

 

GeoFort biedt: 

GeoFort biedt je een uitdagende functie in een dynamisch bedrijf. Het forteiland is een prachtige omgeving met enthousiaste collega’s. Je krijgt een grote mate van zelfstandigheid. Behalve de winkel/entree-uren die vast ingeroosterd worden, is er een grote mate van flexibiliteit om de werktijden zelf in te delen en om ook thuis te werken. GeoFort biedt je mogelijkheden aan om jezelf door te ontwikkelen via trainingen of workshops. 

 

Solliciteren 

Herken je jezelf in het profiel en wil je reageren? Stuur dan vóór 15 oktober 2019 je cv en motivatie onder vermelding van “Manager Entree” uitsluitend per e-mail naar vacature@geofort.nl. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. 

 

Locatie 

GeoFort is gelegen op een prachtig forteiland ten zuiden van Utrecht. Het fort ligt tussen Asperen en Herwijnen in de gemeente West- Betuwe. 

 

<< terug naar vacatures