Medewerker Beheer en Onderhoud

Medewerker Beheer en Onderhoud

(32 – 38 uur per week)

 

GeoFort is op zoek naar een ervaren kracht die verantwoordelijk is voor het beheer en onderhoud van GeoFort. Het team Beheer en Onderhoud moet beschikken over kennis van en werken met elektrische installaties, het repareren of maken van nieuwe exibits van het museum, mechanische en elektrische basis kennis en de groenvoorziening op het fort. Er is sprake van het draaien van weekenddiensten en zo nu en dan assisteren bij events in de avond.

De functie

De medewerker Beheer & Onderhoud is medeverantwoordelijk voor het goed functioneren van de op het forteiland aanwezige educatieve attracties, horeca, zaalverhuur en activiteiten. Je houdt je bezig met algemeen onderhoud, beheer en reparaties van installaties, apparatuur, meubilair, gebouwen, buitenterrein. Daarnaast zijn er conciërgetaken zoals het klaarzetten en opruimen van meubilair, tenten en apparatuur.

Zelfstandig werkzaam

De medewerker is in staat om zelfstandig taken uit te voeren. Het werk bestaat deels uit het oplossen of tijdelijk maken van installaties en attracties en het kunnen schakelen met leveranciers als deze vervolgens moeten komen. Daarbij is het belangrijk op met een scherpe blik en pro actief zaken op te pakken. Je bent de ogen en oren van het fort.

Servicegericht en klantvriendelijk

Als medewerker Beheer en Onderhoud heb je te maken met vele interne klanten. Alle afdelingen binnen GeoFort komen bij onderhoud en beheer met opmerkingen en vragen. Je bevindt je ook in openbaar gebied en hebt te maken met bezoekers van het museum en zakelijke klanten die een event hebben of een vergadering. Als medewerker Beheer en Onderhoud heb je een ondersteunende en klantgerichte houding.

Teamwerk

De medewerker Beheer en Onderhoud wordt aangestuurd door de manager Beheer en Onderhoud. Het team bestaat uit een aantal vaste medewerkers, stagiaires, vrijwilligers en externe deskundigen. In teamverband bespreek je de prioriteiten van de langere termijn klussen en verdeel je de dagelijkse werkzaamheden.

Functie-vereisten:
  • Beschikking over relevante technische kennis en/of ervaring in groenonderhoud
  • Aantoonbare vakinhoudelijke werkervaring
  • Zelfstandige werkhouding, dienstverlenend en flexibel
  • Affiniteit met IT
  • Beschikbaar in weekenden 
Profiel
  • Je bent breed inzetbaar en bent oplossingsgericht
  • Je opereert zelfstandig en kan zelf prioriteiten stellen aan je dagtaken
  • Je bent collegiaal en teamspeler
  • Je bent een creatieve aanpakker
GeoFort biedt:

GeoFort is een uitdagend themapark waar alles om de aarde draait. Het is gesitueerd op een oud fort in de Nieuwe Hollandse Waterlinie. GeoFort is een jonge stichting met grote ambities. Het werk vindt plaats in een kleinschalige, dynamische omgeving met betrokken collega’s. Het forteiland is 10 hectare groot en bevat diverse gebouwen die als Rijksmonument zijn aangemerkt.

Het salaris is afhankelijk van werkervaring maximaal € 2.200,- per maand bij een 38-urige werkweek.

Interesse?

Stuur jouw sollicitatie naar vacature@geofort.nl o.v.v. ‘Medewerker B&O’ of bel 0345 – 630 480. Reageren kan tot en met 7 april 2019.

Een aanstellingskeuring maakt onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure.

 

<< terug naar vacatures