Medewerker Beheer en Onderhoud

Medewerker Beheer en Onderhoud

32 – 38 uur per week

 

GeoFort is een uitdagend themapark waar alles om de aarde draait. Het is gesitueerd op een oud fort in de Nieuwe Hollandse Waterlinie. GeoFort is een jonge stichting met grote ambities. Het werk vindt plaats in een kleinschalige, dynamische omgeving met betrokken collega’s. Het forteiland is 10 hectare groot en bevat diverse gebouwen die als Rijksmonument zijn aangemerkt.

De functie

GeoFort is op zoek naar een ervaren onderhoudskracht. De medewerker Beheer & Onderhoud is medeverantwoordelijk voor het goed functioneren van de op het forteiland aanwezige educatieve attracties en activiteiten. Je houdt je bezig met algemeen onderhoud, beheer en reparaties van installaties, apparatuur, meubilair, gebouwen en buitenterrein. Daarnaast zijn er conciërgetaken zoals het klaarzetten en opruimen van meubilair, tenten en apparatuur. Omdat je op vele plekken op het fort werkzaam bent, ben je de ogen en oren van het fort. Daarmee kun je met jouw scherpe blik proactief zaken oppakken.

Servicegericht en klantvriendelijk

Als medewerker Beheer en Onderhoud heb je te maken met vele interne klanten. Alle afdelingen binnen GeoFort komen bij beheer en onderhoud met opmerkingen en vragen. Je bevindt je ook in openbaar gebied en hebt te maken met bezoekers van het museum en zakelijke klanten die een event hebben of een vergadering.

Als medewerker Beheer en Onderhoud heb je een ondersteunende en klantgerichte houding.

Servicegericht en klantvriendelijk

Als medewerker Beheer en Onderhoud heb je te maken met vele interne klanten. Alle afdelingen binnen GeoFort komen bij onderhoud en beheer met opmerkingen en vragen. Je bevindt je ook in openbaar gebied en hebt te maken met bezoekers van het museum en zakelijke klanten die een event hebben of een vergadering. Als medewerker Beheer en Onderhoud heb je een ondersteunende en klantgerichte houding.

Teamwerk

De medewerker Beheer en Onderhoud wordt aangestuurd door de manager Beheer en Onderhoud. Het team bestaat uit een aantal vaste medewerkers, stagiaires, vrijwilligers en externe deskundigen. In teamverband bespreek je de prioriteiten van de langere termijn klussen en verdeel je de dagelijkse werkzaamheden.

Functie-vereisten:
  • Beschikking over relevante technische kennis en/of ervaring in groen-onderhoud
  • Aantoonbare vakinhoudelijke werkervaring
  • Zelfstandige werkhouding, dienstverlenend en flexibel
  • Beschikbaar in weekenden (weekenddiensten worden in goed onderling overleg verdeeld)
Profiel
  • Je bent breed inzetbaar en bent oplossingsgericht
  • Je opereert zelfstandig en kan zelf prioriteiten stellen aan je dagtaken
  • Je bent collegiaal en teamspeler
  • Je bent een creatieve aanpakker
GeoFort biedt:

Het salaris is afhankelijk van werkervaring max. € 2.200,- per maand bij een 38-urige werkweek.

Interesse?

Stuur jouw sollicitatie naar vacature@geofort.nl ovv ‘Medewerker B&O’ of bel 0345 – 630 480. Reageren kan tot en met 16 juni 2019.

 

<< terug naar vacatures