Avontuurlijke allround bedieningsmedewerker

GeoFort zoekt een hardwerkende wereldreiziger | Vanaf 1 februari 2020

Voor september t/m eind november zijn we op zoek naar een energiek type die voor circa 24-38 uur bij ons in de horeca komt werken. Draai 3 maanden mee en ontvang van ons je trein- of vliegticket voor je volgende trip (t.w.v. maximaal €750). Naar Marrakech, Maleisië, Kazachstan of een rondreis door Europa.

Op het forteiland waan je jezelf weg van de bewoonde wereld. Te midden van de weilanden, ervaren bezoekers op het forteiland wereldse thema’s zoals klimaat, big data en geo-design. Je kan elke dag op en neer naar huis, maar voel je ook vrij om hier je tentje op te slaan.

 

Wat ga je doen?

De ene keer ondersteun je het team in het 3D Café. Je staat gasten te woord, bereidt drankjes en loopt dranken en gerechten uit. Afhankelijk van jouw ervaring kun je onze leidinggevenden bijstaan bij het aansturen van onze jonge medewerkers. Met wat uitleg ben je na een tijdje in staat om zelfstandig te openen en te sluiten.

Een ander moment sta je zelfstandig op een klein event of vergadering. Je bent de gastheer/-vrouw en verzorgt de koffie/thee en zet de lunchtafel en eventuele borrel aan het einde van de dag voor hen klaar.

En het kan zomaar zijn dat je in eenzelfde week het team helpt bij het tot in de puntjes regelen van een sfeervolle bruiloft. Een horecabaan binnen GeoFort is afwisselend en verveelt nooit!

 

We zoeken wereldse types die van aanpakken weten

Je hebt al enige ervaring in de horeca en weet wat nodig is om het horecavak uit te oefenen. Een gastvrije houding naar de gast is voor jou vanzelfsprekend. Je houdt van de hectiek die af en toe hoort bij een dag in de horeca en kan hier goed mee omgaan. Je bent een harde werker die van fun houdt! Dat je regelmatig en flexibel inzetbaar bent, maakt jou tot onze ideale kandidaat.

 

Wat deze uitdaging bij GeoFort zo leuk maakt
  • Baan waar je flink wat uren kan maken, voordat je op reis gaat
  • Een geweldige werkplek op een eigenwijs forteiland
  • Mogelijkheid om je tentje op te zetten op het forteiland en onder de sterren te slapen
  • Collega’s die hard werken, maar ook van gezelligheid houden
  • Wekelijkse uitbetaling van loon
  • Maandelijkse fooiverdeling

GeoFort is een uitdagend science center waar alles om de aarde draait. Het is gesitueerd op een oud fort in de Nieuwe Hollandse Waterlinie. GeoFort is een jonge stichting met grote ambities. Het werk vindt plaats in een kleinschalige, dynamische omgeving met betrokken collega’s.

We hebben twee restaurants en we verhuren zalen. Er zijn veel teambuilding-sessies met bedrijven en toffe events. Vaak werk je in ons mooie 3D Café met ruim terras. Hier kunnen onze gasten terecht voor een drankje, gebak, lunch of borrel. Kijk voor meer informatie op: www.geofort.nl/eten-drinken

 

Interesse?

Ben je enthousiast geworden!? Stuur jouw sollicitatie naar vacature@geofort.nl ovv ‘Ik ga het avontuur aan!’ of bel 0345 – 630 480.

GeoFort ligt zeer centraal gelegen in Nederland. Het vervoer met een auto is zeker aan te raden gezien de rustieke ligging. Of blijf op het forteiland overnachten in je tentje en slaap onder de sterrenhemel.

 

<< terug naar vacatures