Minecraftbegeleider

Minecraftbegeleider

oproepbasis

 

Vind jij Minecraft ook helemaal te gek!? Kinderen kunnen op GeoFort deelnemen aan Minecraftspeurtochten en -workshops. Met 1.000 miljard Minecraft blokjes hebben wij Nederland nagebouwd in Minecraft. Deze wereld heet GeoCraft en wordt geregeerd en uitgebouwd door de GeoCraft community.

Wat ga je doen?

Als begeleider maak je deel uit van een jong en enthousiast Minecraft-team. Je leert Minecraft op een andere manier kennen en je ervaart tijdens onze workshop hoe het werken met kaarten, kisten en codes de fun-factor vergroot. Je leert gebruikmaken van Minecraft-mods zoals Voxelmap en Computercraft en kunt zelfs leren hoe je een Minecraft-server inricht met Plugins.

De workshops vinden plaats in de schoolvakanties en in de weekenden. Naast de workshops is er ook de mogelijkheid om door te groeien als begeleider van een Minecraftkinderfeestje. Zowel voor de workshops als voor de kinderfeestjes geef je aan wanneer je beschikbaar bent.

Naast het begeleiden van de speurtochten en de workshops, is GeoCraft een belangrijk aspect van je baan als Minecraft-begeleider. GeoFort heeft heel Nederland in Minecraft nagebouwd. Dit noemen wij ‘GeoCraft’. GeoCraft zorgt voor het extra wauw-effect waardoor het bezoek aan het GeoFort een onvergetelijke ervaring wordt. In GeoCraft krijg je de rol van Burgemeester toebedeeld en ben je onderdeel van de GeoCraft Community. Aan de bezoekers weet jij moeiteloos te vertellen hoe de verschillen rangen op GeoCraft samenwerken en kun je aan bezoekers laten zien hoe hun eigen huis er in Minecraft uitziet. Door betrokken te zijn en jezelf onder te dompelen in onze organisatie is het zelfs mogelijk om Minister te worden in GeoCraft.

Wat maakt jou de perfecte aanvulling van ons team?

Ben je 15 jaar of ouder? Bij GeoFort zoeken wij scholieren en studenten die affiniteit hebben en vaardig zijn met het spel Minecraft. Kent het spel Minecraft geen geheimen meer voor jou? En vind jij het leuk om anderen te leren navigeren en oriënteren in de 3D omgeving van Minecraft? Wordt dan Minecraft begeleider bij GeoFort!

Naast je eigen Minecraft-vaardigheden, ben jij in staat kinderen van allerlei leeftijden te enthousiasmeren om aan de slag te laten gaan met een opdracht in Minecraft. Ook vind je het geen probleem om ouders mee te nemen in het spel. Ouders kun jij op een eenvoudige en aantrekkelijke manier zichtbaar maken dat Minecraft niet alleen een gigantisch leuk spel is, maar ook erg leerzaam en goed voor het ruimtelijk inzicht. 

Wat werken bij GeoFort zo leuk maakt
  • Betaald werken met Minecraft op een prachtig forteiland met een rijke geschiedenis;
  • Wekelijkse uitbetaling van loon;
  • Het werken met enthousiaste kinderen en jongeren die het fantastisch vinden om op GeoFort met Minecraft aan de slag te gaan;
  • Opgeleid worden en jezelf te ontwikkelen om grote groepen mensen aan te spreken, mee te nemen in je verhaal en te begeleiden tijdens een activiteit;
  • Deelname aan het unieke project GeoCraftNL;
  • Deelname aan unieke Minecraft events.
  • Beginnend leren programmeren met ComputerCraft en het merken met Voxelmap.
  • De basics van hoe je een Minecraft-server inricht met Plugins.
Interesse?

Stuur jouw sollicitatie naar vacature@geofort.nl of bel voor meer informatie met Kevin de Schepper (06 41 02 37 04).

Wil je alvast meer zien van Minecraft? Kijk dan op:

https://www.facebook.com/geocraftfort/

https://www.youtube.com/channel/UCRDMjaULH8CBmoMKtG66Eaw

https://twitter.com/geocraft

 

<< terug naar vacatures