Trouwen op GeoFort

Elkaar het ja-woord geven op een bijzonder historische locatie? GeoFort biedt een prachtig decor voor jullie trouwdag, midden in de groene omgeving van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Een feestelijke, historische en sfeervolle locatie, waarbij elk deel van jullie trouwdag een hoogtepunt wordt.

Bekijk het trouwfotoalbum voor een sfeerimpressie van eerdere bruiloften op het forteiland.

Een mooie mix van binnen en buiten

Vier jullie huwelijksvoltrekking in de Kazernestraat of trouw juist buiten onder een prieel op het GeoPlein omringd door bomen. De toost en receptie in het sfeervolle 3D café en in de zomer samen met jullie gasten buiten dineren aan lange tafels. Sluit jullie dag tenslotte af met een spetterend feest in de karakteristieke verlichte Kazernestraat!

Ceremonie, receptie, borrel en feest!

Jullie hele bruiloft kunnen jullie op het fortterrein vieren. Van de trouwceremonie, toost tot aan een diner en feest. Hiervoor kunnen jullie terecht in één van de sfeervolle historische locaties op het forteiland:

  • De authentieke Kazernestraat met bar/lounge
  • Sfeervolle 3D café met terras
  • Moderne Terra Nova
  • Het groene buitenterrein
  • Terras met kampvuurplaats

Een dag om nooit te vergeten

Wij voeren jullie ideale huwelijksdag tot in perfectie uit. Een prachtige en zorgeloze dag, zodat jullie optimaal genieten. Belangrijk zijn de sfeer, heerlijke hapjes en drankjes, familie en dierbare vrienden om jullie heen. Samen met jullie, als aankomend bruidspaar, stellen we jullie ideale bruiloft samen. Wij maken graag een voorstel gebaseerd op jullie wensen.

Van de aankleding, bruidsboeketten, meubilair tot aan de culinaire invulling. Bij GeoFort kunnen we het allemaal voor u verzorgen.

Zo wordt jullie huwelijksdag bij GeoFort een dag om nooit te vergeten!

Nieuwsgierig?

Geraakt door onze mogelijkheden en willen jullie graag een persoonlijke afspraak maken om jullie wensen met ons te delen? Laat het ons weten en wij plannen graag een afspraak met jullie in!

Tijdens reguliere openingstijden van GeoFort in de weekenden en schoolvakanties (11.00 – 18.00 uur) is het helaas niet mogelijk om het  3D Café en Kazernestraat exclusief te boeken.

Neem voor meer informatie contact op via 0345 – 630 480  of mail naar geozalen@geofort.nl.