Vacature administratief coördinator

Ben jij iemand die goed is in zaken regelen, deadlines bewaken en het totaal overzicht te bewaren? Dan is deze baan iets voor jou!

      Coördinator

    28 – 38 uur per week

Wat ga je doen?
In de functie van coördinator bij GeoFort ben je een veelzijdige collega en ondersteun je op diverse afdelingen. Je taak is om te structureren, organiseren, ontzorgen en disciplineren.

Binnen GeoFort is de rol van coördinator een nieuwe rol in de organisatie. De functie zal de onderstaande taken bevatten. Maar door de praktijk en jouw eigen ambities en competenties zal de rol van coördinator nader invulling gegeven worden.

 • Onderwijs: het verzorgen van de onderwijsplanning
 • Zakelijke bijeenkomsten: regelen van teambuildingsessies
 • Sales: verzorgen van mailings aan (potentiële) salesklanten en sponsoren
 • HRM: ondersteunen bij het accuraat houden van personeelsdossiers en doorvoeren van wijzigingen in personeelsgegevens,
 • Planning: het monitoren van de planning van projecten
 • Secretarieel: beheren van agenda’s, het adressensysteem en maken notulen van enkele interne en externe bijeenkomsten
 • Administratie: opstellen en bewaken van het contractenregister van leveranciers en het opvragen van offertes

Als coördinator wordt er van je verwacht dat je in staat bent om mee te gaan met de dynamiek van deze jonge groeiende en ambitieuze onderneming.

Zie je al de uitdaging?

Ben jij de ambitieuze alleskunner die wij zoeken voor deze veelzijdige functie? Is het prioriteren van werkzaamheden en bewaken van deadlines jouw tweede natuur? Ben jij in staat om onder druk het overzicht te houden, maar blijf je daarbij wel accuraat werken? Dan ben je met deze functie bij het GeoFort op het juiste adres.

Wie zoeken we?                                                                             

Een persoon die het bovenstaande graag uitvoert en zich hierbij als een vis het water voelt.

Verder hebben wij de volgende verwachtingen en voorwaarden:

 • Je hebt mbo werk- en denkniveau (minimaal mbo niveau 3),
 • Je hebt aantoonbare ervaring met een coördinerende/ondersteunende rol,
 • Je bent breed inzetbaar en bent oplossingsgericht en klantgericht,
 • Je bent in staat om hoofd- en bijzaken van elkaar te onderscheiden,
 • Je bent accuraat, stressbestendig, communicatief vaardig en je werkt gestructureerd,
 • Je hebt een zelfstandige, proactieve en toegankelijke werkhouding,
 • Je bent een stevige persoonlijkheid.

Ervaring in de gevraagde werkzaamheden is belangrijk hoewel je inzet, werkhouding en enthousiasme net zo van belang zijn.

Wat bieden wij?
Het werkterrein omvat een prachtig forteiland met inspirerende collega’s. Het team van GeoFort is betrokken, dynamisch, zeer ambitieus en houdt van pionieren. Op maandag verzorgt het fort een personeelslunch en op vrijdag sluiten we graag af met een gezellige borrel.

Het betreft een zeer afwisselende baan waarin je onder leiding valt van de finance & hr manager, maar nauw samenwerkt met verschillende afdelingshoofden. Je krijgt daarnaast ook de zelfstandigheid om de uitvoering van deze functie tot een succes te maken. Je krijgt voldoende ruimte om je talenten verder te ontplooien en in verantwoordelijkheden te groeien.

Je takenpakket neemt 28 tot 38 uur per week in beslag. Het aantal uren dat je komt werken bij GeoFort zal in overleg en afhankelijk van jouw eigen ambities nader bepaald worden, tevens zijn je werkdagen flexibel in te plannen. Jouw startdatum bepalen we in overleg, maar de functie is per direct beschikbaar.

Het salaris is afhankelijk van jouw werkervaring € 2.000,- tot € 3.000 per maand op basis van een 38-urige werkweek.

Wat is GeoFort?
GeoFort (gestart in 2012), ontvangt op jaarbasis grofweg 100.000 bezoekers. In ons museum draait alles om de toekomst van de aarde met als thema’s: klimaatverandering, energietransitie, watermanagement, grondstoffen, biodiversiteit, voedsel-innovatie, mobiliteit en smart cities. We zijn een uitdagend themapark op een prachtig forteiland gelegen ten zuiden van Utrecht.

Naast de educatieve attractie leent het forteiland zich bij uitstek voor zakelijke bijeenkomsten, bruiloften en familiefeesten. GeoFort beschikt hiervoor tot prachtige buitenlocaties, ruime vergaderzalen, een unieke kazernestraat en een restaurant.

Door de mix van museum en eventlocatie kent GeoFort verschillende doelgroepen waaronder gezinnen, onderwijs en het bedrijfsleven.

Enthousiast geworden?
Herken je jezelf in het profiel en wil je reageren? Stuur dan vóór 15 februari jouw CV en motivatie onder vermelding van “Coördinator” uitsluitend per e-mail naar vacature@geofort.nl. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.