Medewerker sales (tijdelijk)

24 – 32 uur per week

GeoFort is een uitdagend themapark waar alles om de aarde draait. Het is gesitueerd op een oud fort in de Nieuwe Hollandse Waterlinie. GeoFort is een jonge organisatie met grote ambities. Het werk vindt plaats in een kleinschalige, dynamische omgeving met betrokken collega’s.

De eventfaciliteiten bestaan bij GeoFort uit 9 verschillende locaties met 7 vergaderzalen. GeoFort faciliteert bruiloften, familiefeesten teambuildingsessies en zakelijke bijeenkomsten van 8 tot 500 personen.

Beschrijving Als salesmedewerker ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe zakelijke klanten, het onderhouden van bestaande relaties en het concreet maken van de offertes.

Je bent klant- en resultaatgericht, representatief, vasthoudend en correct: een sympathieke verkoper. Met deze eigenschappen ben jij in staat om partijen duurzaam aan GeoFort te koppelen.

Je houdt je bezig met de commerciële vertaling van de klantwens naar concrete uitvoerbare afspraken. Dit werk je uit in ons reserveringssysteem onder de naam Smart Event Manager. Ervaring hiermee is een pré. Onze proposities zijn verrassend divers. Denk aan: (inter)actieve workshops, teambuilding-sessies, business meetings, borrels, feesten en events. Door onze eigen horeca maken wij onze klanten blij met veel service en kwaliteit.

Onder de dagelijkse verantwoordelijkheden vallen onder andere het pro- en reactief benaderen van prospects, het maken van offertes, bevestigingen, werkbrieven en het afhandelen van de aftersales. Je bent niet bezig met de museumactiviteiten, je hebt er wel mee te maken.

Je maakt deel uit van het sales- & marketingteam. Een team waar hard werken en veel lachen samengaat. Het team bestaat uit een manager, een frontoffice medewerker, marcom medewerker, een dtp’er en drie andere sales collega’s. Je legt verantwoording af aan de manager Marketing & Communicatie en Sales.

 

Functie eisen:

  • HBO denk- en werkniveau;
  • Minimaal drie jaar relevante werkervaring. Personen die ervaring hebben met zowel de uitvoering als sales hebben onze voorkeur;
  • Flexibel, commercieel en creatief;
  • Teamplayer;
  • Accuraat en gestructureerde werkwijze;
  • Je kunt effectief werken binnen een snel bewegende organisatie;
  • Uitstekende organisatorische en contactuele eigenschappen;
  • Ervaring met een CRM en/of boekingssysteem is een pré.

 

GeoFort

Je takenpakket neemt tussen de 24 en 32 uur per week in beslag. De werkdagen zijn flexibel in te plannen, maar de maandagen zijn cruciaal voor overleg. Het werkterrein omvat een prachtig fort met inspirerende collega’s.

Het salaris is afhankelijk van werkervaring maximaal € 2.600,- per maand bij een 38-urige werkweek. Het gaat om een tijdelijke functie van 1 september 2019 t/m 31 januari 2020. Enkele weken eerder starten kan.

GeoFort staat open voor samenwerking met een freelancer voor een periode die vooraf met elkaar overeen kan worden gekomen.

 

Locatie

GeoFort is gelegen op een prachtig forteiland ten zuiden van Utrecht. Het fort ligt tussen Asperen en Herwijnen in de gemeente West Betuwe.

 

Solliciteren

Enthousiast en herken je jezelf in het profiel? Dan maken we graag kennis met je.

Een sollicitatiebrief is niet nodig. Kom maandag 5 augustus langs en verkoop jezelf aan ons! Tussen 14:00 – 16:00 hebben we een speeddateronde en maken we graag kennis met je. Kom je ook langs? Stuur ons alvast je cv via vacature@geofort.nl.

Meer informatie kan opgevraagd worden bij Gerben Zeeman, manager Sales, via 0345 – 630 480.

Ter inspiratie kan je een kijkje nemen op twee websites: www.geofort.nl, www.geofortevents.nl

 

<< terug naar vacatures