Werken bij – algemeen fortmedewerker

Entreemedewerker, Bediening, Klussen

GeoFort is op zoek naar enthousiaste scholieren en studenten die een afwisselende vakantiebaan zoeken. Je wordt ingewerkt voor drie functies, zodat je bij drukte kunt inspringen op verschillende afdelingen. 

Medewerker beheer en onderhoud

Onder begeleiding ga je aan de slag met een aantal klussen op het fort. Dat zijn zeer verschillende klussen, zoals het repareren van picknickbanken, het herstellen van hekwerk, het (elektrisch) schuren van meubilair en deuren, het snoeien van de meidoornhaag, het verwijderen van brandnetels uit het doolhof enz.

Medewerker restaurant

Op drukke momenten spring je bij in het restaurant. Dat betekent dat je de tafels leegruimt, de pannenkoeken vanuit de keuken naar de gasten brengt of de afwas doet.

Medewerker Entree

Bij ziekte of drukte bij de entree ontvang je bezoekers van het museum. De meeste museumbezoekers hebben online reeds hun toegangskaartje gekocht, dus dat is makkelijk. Wel zal je de museumkaarten moeten scannen en af en toe nog een los kaartje moeten verkopen. Je ontvangt de bezoekers met gastvrijheid en beantwoord eventuele vragen over het museum. Daarnaast verkoop je artikelen uit de museumwinkel.

Vakantierooster

In  overleg  maken we het vakantierooster, zodat je weet waar je aan toe bent qua vakantiewerk. Je kunt deze zomervakantie tenminste 16 dagen werken. Je gaat in eerste instantie met klussen vanuit de afdeling B&O aan de slag en bij drukte spring je bij in het restaurant of bij de entree. Je wordt bij de drie afdelingen ingewerkt. 

Na de zomer

Mocht je het werk leuk vinden en er goed in zijn, dan is er na de zomervakantie ook werk voor je in de weekenden en schoolvakanties.

Functie-eisen vakantiebaan:   

  • Gastvrij: het leuk vinden om een praatje te maken met onze bezoekers
  • Assertief: als je iets niet begrijpt, dit ook aangeven
  • Zelfstandig: zelf aan een klus kunnen werken na uitleg gekregen te hebben
  • Handig: fijn als je het leren werken met een elektrische schroevendraaier en schuurmachine makkelijk oppakt
  • Goed samen kunnen werken
  • Bij voorkeur woonachtig binnen een straal van 20 km van GeoFort
  • Minimum leeftijd 16 jaar

GeoFort biedt:

GeoFort biedt je een uitdagende functie in een dynamisch bedrijf. Het forteiland is een prachtige omgeving met enthousiaste collega’s. Je krijgt een grote mate van zelfstandigheid. GeoFort biedt een hoger salaris dan de meeste werkgevers van vakantiekrachten…

Solliciteren

Herken je jezelf in het profiel en wil je reageren? Stuur dan vóór 1 juli 2021 je motivatie onder vermelding van “Vakantiebaan” uitsluitend per e-mail naar vacature@geofort.nl. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie

GeoFort is gelegen op een prachtig forteiland ten zuiden van Utrecht. Het fort ligt tussen Asperen en Herwijnen in de gemeente West-Betuwe.