Vacature assistent Controller / Financieel Medewerker

GeoFort is een uitdagend themapark waar alles om de toekomst van de aarde draait op een prachtig forteiland gelegen ten zuiden van Utrecht. In 2016 is GeoFort uitgeroepen tot het ‘beste kindermuseum van de wereld’ en ontvangt jaarlijks 100.000 bezoekers.

Naast de educatieve attractie leent het forteiland zich bij uitstek voor zakelijke bijeenkomsten, bruiloften en familiefeesten. GeoFort beschikt hiervoor tot prachtige buitenlocaties, ruime vergaderzalen, een unieke kazernestraat en een restaurant.

Binnen onze organisatie wordt op verschillende gebieden door en voor mensen met geld gewerkt en dat vraagt om een tijdige en correcte vastlegging. Daarom is GeoFort op zoek naar

Assistent Controller / Financieel Medewerker

16-32 uur per week

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van inkoopfacturen, het voorbereiden van betalingen en het boeken van de bankmutaties. Daarnaast zorg je ervoor dat de inkomsten van GeoFort vanuit horeca, entree, museumwinkel en overige zaken juist en tijdig gefactureerd en verwerkt worden in de boekhouding. Daarnaast ondersteun je de Financieel Manager bij de maandafsluiting en het opstellen van juiste managementinformatie. GeoFort ontvangt ook subsidies, waar jij helpt bij het maken van de daarbij horende financiële verantwoordingen. Ook ondersteun je in de salarisadministratie en diverse HRM-werkzaamheden, waaronder het actueel houden van de personeelsdossiers en contractenregister. Je valt onder de leiding van de Financieel Manager van GeoFort. 

Zie je al de uitdaging?
Ben jij de ambitieuze financial die wij zoeken voor deze veelzijdige functie? Blijf jij koel als andere personen met hun handen in het haar zitten? Ben jij in staat om onder druk het overzicht te houden, maar blijf je daarbij ook op de details letten? Dan ben je bij het GeoFort op het juiste adres.

Wie zoeken we?                                                                             
Een persoon die het bovenstaande graag uitvoert en zich hierbij als een vis het water voelt. Verder hebben wij de volgende verwachtingen en voorwaarden:

  • Je hebt een afgeronde relevante hbo-opleiding (bedrijfsadministratie, bedrijfseconomie)
  • Je hebt aantoonbare ervaring met financiën,
  • Ervaring op het gebied van HRM is geen vereiste, maar wel een zeer prettige aanvulling,
  • Je bent organisatorisch sterk,
  • Je hebt een analytisch vermogen, kunt overzicht bewaren, beschikt over overtuigingskracht en bent creatief in het oplossen van problemen,
  • Ervaring met Exact Online is een pré

Ervaring in de gevraagde werkzaamheden is belangrijk hoewel je inzet, werkhouding en enthousiasme net zo van belang zijn.

Wat bieden wij?
Het werkterrein omvat een prachtig forteiland met inspirerende collega’s. Het team van GeoFort is betrokken, dynamisch, zeer ambitieus en houdt van pionieren. Op maandag verzorgt het fort een personeelslunch en op vrijdag sluiten we graag af met een gezellige borrel.

Het betreft een zeer afwisselende baan waarin je nauw samenwerkt met de Financieel Manager, maar daarnaast ook de zelfstandigheid krijgt om de uitvoering van deze functie tot een succes te maken. Je krijgt voldoende ruimte om je talenten verder te ontplooien en in verantwoordelijkheden te groeien

Je takenpakket neemt 16 tot 32 uur per week in beslag. Het aantal uren dat je komt werken bij GeoFort zal in overleg en afhankelijk van jouw eigen ambities nader bepaald worden, tevens zijn je werkdagen flexibel in te plannen.

Het salaris is afhankelijk van jouw werkervaring € 2.000,- tot € 2.750 per maand op basis van een 38-urige werkweek.

Enthousiast geworden?
Herken je jezelf in het profiel en wil je reageren? Stuur dan vóór 14 februari jouw CV en motivatie onder vermelding van “Assistent Controller” uitsluitend per e-mail naar vacature@geofort.nl. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.