Werken bij – Stage Facilitair Medewerker

Deze stageplek is het hele jaar door beschikbaar – periode in overleg

Bij deze stage kom je terecht in de afdeling Beheer & Onderhoud. Dit team is verantwoordelijk voor het onderhouden van het terrein, gebouwen en gracht en het uitvoeren van onderhoud aan het museum. Ook zorgt B&O ervoor dat nieuwe exhibits geplaatst worden, werken en onderhouden worden. (Bouw)Projecten worden opgepakt en begeleid. Het team heeft de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat het fort veilig is, installaties en systemen werken, worden onderhouden en alles er verzorgd uitziet.

Wat ga je doen?

Als stagiair(e) facilitair medewerker kun je meewerken aan het voorraadbeheer, de facilitaire kant van de horeca/evenementen (bijv. zalen klaarzetten), veiligheid, logistiek en kun je het afdelingshoofd ondersteunen met administratieve taken. We denken graag met je mee in de doelen die vanuit jouw opleiding gesteld worden.

GeoFort is een groeiende organisatie waardoor je enorm veel kunt leren. De leerplek typeert zich door veelzijdigheid.

Wie ben jij?

Je bent enthousiast, communicatief vaardig, proactief en je kunt zelfstandig taken oppakken. Hiernaast kom je in een team waar veel gelachen wordt onder elkaar, dus een dosis humor op zak is mooi meegenomen!

Wat werken bij GeoFort zo leuk maakt

Het werkterrein omvat een prachtig forteiland met inspirerende collega’s. Het team van GeoFort is betrokken, dynamisch, zeer ambitieus en houdt van pionieren. Op de maandagen verzorgt het fort een personeelslunch en op de vrijdagen sluiten we de week graag af met een gezellige borrel.

Het betreft een zeer afwisselende baan waarin je goede begeleiding ontvangt, maar hiernaast ook veel vrijheid en zelfstandigheid krijgt om de stage tot een succes te maken.

Je ontvangt een passende stagevergoeding afgestemd om jouw opleiding. Hiernaast ontvang je een vergoeding voor de reiskosten.

Interesse?

Zin om jouw stage bij GeoFort te lopen? Stuur dan een mail onder vermelding van ‘Stage Facilitair Medewerker’ naar vacature@geofort.nl of bel 0345 – 630 480.

Wanneer jouw opleiding aansluit bij de werkzaamheden, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek kijken we of er een match is tussen jou en het bedrijf. Zo ja, dan kunnen we lekker gaan starten!