fbpx

Terras

< 240
< 240
< 375
< 500

Het restaurant beschikt over ruime terrassen aan drie zijden, inclusief een groot terras dat volledig overdekt kan worden met parasols, loungebanken en ruime tafels voor 65 personen aan de zuidzijde met een sfeervolle luifel, en aan de andere zijde een terras dat deel uitmaakt van het centrale plein.

Terras

Het restaurant heeft aan de 3 zijde ruime terrassen. Het grote terras aan het uiteinde van het restaurant kan met parassols volledig worden overdekt voor een schaduwrijke. Aan de zuiderlijke zijkant van het gebouw staan loungebanken en ruime tafels voor 65 personen, deze kant kan door een luifel sfeervol worden overdekt om ook tijdens een regenbui droog buiten te zitten. Aan de andere zijde van het restaurant is het terras onderdeel van het centrale plein.

“De veelzijdige terrassen van het restaurant boden ons de perfecte setting: van schaduwrijk comfort tot sfeervolle beschutting, waardoor ons verblijf in weer en wind aangenaam en memorabel werd, te midden van deze prachtige omgeving.”

Specificaties

GeoFort Service

Gewoon goed geregeld

Gratis Snelle WiFi

Maak gratis gebruik van ons open-wifi netwerk. Het netwerk is ook te gebruiken voor je gasten.

Technische Ondersteuning

Ons technische afdeling zet op basis van jullie wensen de benodigde apparatuur klaar.

Parkeergelegenheid

Er zijn 250 gratis parkeerplaatsen beschikbaar bij GeoFort. Waaronder 2 invaliden parkeerplaatsen en 8 oplaadpunten voor elektrische auto’s.