fbpx

Geofort

Evenementen

GeoFort ligt centraal in Nederland, midden in de Betuwse natuur. Heerlijk in het groen, maar toch goed bereikbaar. Het forteiland biedt een mooie combinatie van binnen- en buitenruimtes. Dit maakt de locatie geschikt voor ieder evenement, van een congres, lezing of klantendag tot een teambuildingsdag of bedrijfsfeest met festival elementen.

GeoFort, centraal gelegen in Nederland te midden van de Betuwse natuur, biedt diverse binnen- en buitenruimtes voor evenementen zoals congressen, lezingen, klantendagen, teambuilding en bedrijfsfeesten. De ideale locatie voor jouw volgende evenement!

GEOFORT

Evenementen

GeoFort

Ons verhaal

GeoFort is gevestigd op een prachtig oud fort uit de Nieuwe Hollandse Waterlinie en is uitgeroepen tot Unesco werelderfgoed. Sinds 2012 heeft het fort een nieuwe functie gekregen als interactief kindermuseum, onderwijs- en evenementen locatie. Jong en oud gaan aan de slag met duurzame thema’s op het gebied van o.a. klimaat, energie, water en voedsel. Jaarlijks ontvangen we 100.000 bezoekers die geïnteresseerd zijn in de toekomst van de planeet aarde.

Events & Festivals

Eindeloze mogelijkheden

Er is van alles mogelijk op het forteiland, hieronder een kleine impressie van de evenementen die wij regelmatig organiseren.

Foodtruck Festival

We creëren een gezellig foodplein op ons terras of op het GeoPlein met gezellige zitjes, statafels en sfeervolle muziek. Er is voor iedereen wel wat lekkers!

Product presentatie

Het presenteren van jouw product of dienst is een belangrijk moment. Zorg voor een onuitwisbare indruk door te kiezen voor één van onze unieke zalen.

 

Klantendag

Ontvang je klanten en relaties in een ontspannen sfeer op het forteiland. We denken graag mee over de invulling van de dag.

Bedrijfsfeest

Iets te vieren met je collega’s? We hebben diverse ruimtes die perfect zijn voor een gezellig bedrijfsfeestje voor zowel grote als kleine gezelschappen. 

Dit zeggen onze gasten

Ervaringen

Inspirerende en goed bereikbare locatie voor teammeetings met aansluitende teambuildingsactiviteiten. Catering was prima verzorgd met veel aandacht voor de dieetwensen. Complimenten! De begeleiders van de activiteiten deden ook lekker gek mee waardoor de competitie tussen de teams goed op gang kwam. We hebben een hele fijne en verbindende dag gehad.

Rabobank Bank

Proxsys heeft 17 maart haar businessdag in het GeoFort gevierd. Vooraf hele goeie afstemming om de dag goed in te vullen. Prachtige locatie om te zijn en even rond te lopen tussen de verschillende sessies, waarbij het mooie weer heeft geholpen. Mooie ruimte waar je rustig kunt vergaderen, goed verzorgde lunch en na afloop de dag nog gezellig kunnen afsluiten onder het genot van een drankje op de loungesets buiten. Top dag!

Proxsys Alles-of-niets-ICT

Hele leuke en interessante locatie voor bedrijfsuitje, dagje met gezin of privé feest. Er is veel te doen voor jong en oud. De medewerkers zijn heel aardig, flexibel en gastvrij.

Rijkswaterstaat Waterstaat

Op donderdag 20 oktober hebben wij een themasessie georganiseerd bij het Geofort. Wat een gave locatie en fijne medewerkers om deze activiteit mee te regelen. Ze zijn flexibel, denken met je mee en zetten net dat stapje extra. Ook onze deelnemers aan de themasessie waren erg te spreken over de inspirerende locatie en de heerlijke, goed verzorgde lunch. Dit heeft zeker bijgedragen aan de mooie vangst die we hebben kunnen ophalen op die dag. Bedankt voor de gastvrijheid en de goede service!

Woongaard

De bijeenkomst is prima naar wens verlopen. De gasten waren zeer gecharmeerd van de mooie locatie!

RPS Group Advies- & Ingenieursbureau

Wij hebben inhoudelijk en relatie technisch een prima dag gehad. De entourage op Geofort is fijn (natuur en ruimte). De verzorging en aankleding van de spreekruimte en het eetgedeelte was dik in orde en passend bij ons publiek.

Jewel B.V. Jewel Software

Bedrijfsevenement

A.Hak

Festival

Young Capital

Security Event

Copaco

Event

Play in Business

Events

Dag en Nacht

Events

Dag en Nacht

Kunnen wij je helpen?

Bekijk onderstaand de meest gestelde vragen van onze zakelijke gasten.

 
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Toggle Inhoud
Toggle Inhoud
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Toggle Inhoud
Toggle Inhoud

Wait. What is WordPress?

Far far away, behind the word Mountains far from the countries Vokalia and {{Consonantia}}, there live the blind texts. Separated they live in Bookmark

How long do I get support?

Even the all-powerful Pointing has no control about the blind texts it is an almost unorthographic life One day however a {{small}} line

Do I need to renew my license?

Marks and devious Semikoli but the Little Blind Text didn’t listen. She packed her {{seven versalia}}, put her initial into the belt and made herself on the way.

Wait. What is WordPress?

Far far away, behind the word Mountains far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in {{Bookmark}}

How long do I get support?

Even the all-powerful Pointing has no control about the blind texts it is an almost unorthographic life One day however a small {{line}}

Do I need to renew my license?

Marks and devious Semikoli but the Little Blind Text didn’t listen. She packed her seven versalia, put her initial into the {{belt and made}}herself on the way.

Reserveren

Uniek. Rust. Natuur