fbpx
GeoFort
GeoFort

Creëer jouw
ervaring

Evenementen

Het sfeervolle forteiland biedt ruimte voor ieder zakelijk evenement.

 

Culinair

Voor ieder moment een passend arrangement. Ons keukenteam maakt het mogelijk.

Ruimtes

Kies de ideale zaal voor jouw team. Meer ruimte nodig? Combineren is mogelijk.

Evenementen

Op zoek naar een mooie locatie voor een zakelijk evenement? Van klanten dag, corporate festival, product presentatie tot personeelsfeest. De invulling van het evenement kan op ons forteiland alle kanten op, een culinair Walking Diner, een feestavond met livemuziek of een sfeervolle borrel. Van 25 tot 2.000 personen. Bij GeoFort is het mogelijk.

Wanneer je over de brug loopt, komt u in een oase van rust terecht. De combinatie van de rijke historie, de groene omgeving en de diverse culinaire mogelijkheden maken van ieder zakelijke evenement een succes!

Grand Restaurant

GeoFort Culinair

Voor ieder evenement maakt ons keukenteam graag de lekkerste hapjes en drankjes. Voor ieder moment van de dag zijn er mogelijkheden, van heerlijke appeltaart bij de koffie of een uitgebreide lunch tot een shared diner of foodtruck concept. Liever een arrangement op maat? We denken graag met u mee.

 
Binnen- en buitenruimtes

Meest gekozen

Bekijk hieronder onze meest gekozen ruimtes met ieder een geheel eigen karakter. Meer ruimte nodig? Combineren van zalen is mogelijk.

 

Reserveren

Uniek. Rust. Natuur

Kunnen wij je helpen?

Bekijk onderstaand de meest gestelde vragen van onze zakelijke gasten.

 

Leuk dat u een evenement wilt organiseren op GeoFort! u kunt via de contactpagina contact met ons opnemen. Eén van onze enthousiaste medewerkers zal u dan verder helpen.

GeoFort heeft een grote diversiteit aan locaties variërend van grote buitenlocaties, geschikt voor 900 gasten, tot aan kleine vergaderruimtes voor ongeveer 20 gasten.


Voor meer informatie kunt u kijken op: GeoFort Ruimtes

GeoFort kan de volledige catering van uw partij verzorgen op het Fort. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan mogelijkheden die wij voor u kunnen verzorgen.

GeoFort heeft standaard 250 gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Tevens heeft GeoFort 8 elektrische laadpalen en een aantal minder valide parkeerplekken.

Mocht u meer parkeerplaatsen nodig hebben dan kunnen wij het parkeerterrein uitbreiden.

In een aantal zalen is standaard een beamer met scherm aanwezig. Daarnaast hebben wij ook nog losse beeldschermen, beamers, microfoons, geluidsboxen etcetera.

Mochten wij het niet in huis hebben dan kunnen wij dit via onze partners extra inhuren. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen audiovisuele middelen mee te nemen.

GeoFort biedt een groot scala aan activiteiten aan waaronder een rondleiding, serious games en boogschieten.

Het volledige aanbod is terug te vinden op de website via: GeoFort Activiteiten

De bereikbaarheid van GeoFort is uitstekend. GeoFort is centraal gelegen in Nederland en is goed te bereiken via de A2, A15 en de A27.


Mochten gasten met het openbaar vervoer willen komen dan kunnen wij pendelbussen inzetten van en naar het dichtstbijzijnde station.

Andere vraag?

Neem contact op met ons team