Zakelijk

GeoFort, onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, biedt een mooie mix van binnen en buiten. Het unieke monumentale forteiland met karakteristieke zalen biedt volop ruimte om van uw bijeenkomst een grensverleggend succes te maken.

Bijzonder vergaderen op Unesco werelderfgoed

We hebben voor onze zakelijke gasten een standaard vergaderarrangement dat geboekt kan worden. Download vergaderarrangementen

0345 - 630 480
sales@geofort.nl

Vergaderen

GeoFort heeft diverse comfortabele zalen, elk met een eigen karakter, geschikt voor 5 tot 200 gasten.

Activiteiten

GeoFort biedt vele mogelijkheden voor activiteiten, bedrijfsuitjes, workshops en innovatieve sessies op het uitdagende fortterrein.

Horeca

Met een passie voor koken en eten, verzorgt onze horeca met plezier de culinaire invulling van uw zakelijke event. Of het nu gaat om een informele BBQ, een borrel of een ecologisch verantwoord arrangement.

Het Forteiland

GeoFort is gevestigd op een prachtig oud forteiland. Het fort is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Dit spannende terrein met vele heuvels en ondergrondse gebouwen is een prachtige plek.

Partners

Dankzij de steun van onze partners zijn wij in staat om een breed publiek kennis te laten maken met de geowereld. Dit doen wij o.a. door middel van interactieve exhibits en uitdagende onderwijsprogramma’s.