fbpx
CULINAIR GENIETEN

Maak je evenement of bijeenkomst compleet met een culinaire invulling. Met onze arrangementen kunnen je gasten op ieder moment van de dag genieten van iets lekkers.

Eten en drinken

Geniet elke dag

Voor zakelijke evenementen, feesten, en bijeenkomsten bieden we heerlijke hapjes, drankjes, en cateringopties. Of het nu gaat om koffie, lunch, borrelarrangementen, barbecues, diners, streetfood festivals, of foodtrucks, we helpen je graag bij het kiezen van de juiste opties voor jouw evenement. Ontdek ons assortiment!

 

FOODBOOK

ONTDEK

Onze mogelijkheden

BBQ Diner

Club Lunch

Laat je inspireren

BBQ Diner

Club lunch

Mediteraans Buffet

Wat gasten zeggen

Ervaringen

Rabobank

Inspirerende en goed bereikbare locatie voor teammeetings met aansluitende teambuildingsactiviteiten. Catering was prima verzorgd met veel aandacht voor de dieetwensen. Complimenten! De begeleiders van de activiteiten deden ook lekker gek mee waardoor de competitie tussen de teams goed op gang kwam. We hebben een hele fijne en verbindende dag gehad.

Boshuis

Mooi locatie zeer zeker aan te raden. Goed en lekker eten voldoende keuze en ook voor mensen met een dieet(veganist) wordt er extra iets gemaakt. Vriendelijk en behulpzaam personeel. We komen graag nog een keer terug.

Jewel B.V.

Wij hebben inhoudelijk en relatie technisch een prima dag gehad. De entourage op Geofort is fijn (natuur en ruimte). De verzorging en aankleding van de spreekruimte en het eetgedeelte was dik in orde en passend bij ons publiek.

Deze bedrijven gingen je voor

Arrangement op maat

Kies jouw ideale culinaire beleving

Kunnen wij je helpen?

Bekijk onderstaand de meest gestelde vragen van onze zakelijke gasten.

 

Leuk dat u een evenement wilt organiseren op GeoFort! u kunt via de contactpagina contact met ons opnemen. Eén van onze enthousiaste medewerkers zal u dan verder helpen.

GeoFort heeft een grote diversiteit aan locaties variërend van grote buitenlocaties, geschikt voor 900 gasten, tot aan kleine vergaderruimtes voor ongeveer 20 gasten.


Voor meer informatie kunt u kijken op: GeoFort Ruimtes

GeoFort kan de volledige catering van uw partij verzorgen op het Fort. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan mogelijkheden die wij voor u kunnen verzorgen.

GeoFort heeft standaard 250 gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Tevens heeft GeoFort 8 elektrische laadpalen en een aantal minder valide parkeerplekken.

Mocht u meer parkeerplaatsen nodig hebben dan kunnen wij het parkeerterrein uitbreiden.

In een aantal zalen is standaard een beamer met scherm aanwezig. Daarnaast hebben wij ook nog losse beeldschermen, beamers, microfoons, geluidsboxen etcetera.

Mochten wij het niet in huis hebben dan kunnen wij dit via onze partners extra inhuren. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen audiovisuele middelen mee te nemen.

GeoFort biedt een groot scala aan activiteiten aan waaronder een rondleiding, serious games en boogschieten.

Het volledige aanbod is terug te vinden op de website via: GeoFort Activiteiten

De bereikbaarheid van GeoFort is uitstekend. GeoFort is centraal gelegen in Nederland en is goed te bereiken via de A2, A15 en de A27.


Mochten gasten met het openbaar vervoer willen komen dan kunnen wij pendelbussen inzetten van en naar het dichtstbijzijnde station.

Andere vraag?

Neem contact op met ons team