Events & Festivals

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor uw zakelijk evenement? Van klantendag, corporate festival tot personeelsfeest. De invulling van het evenement kan op het Forteiland alle kanten op, een culinair Walking Diner, een feestavond met livemuziek of een sfeervolle borrel. Van 25 tot 2.000 personen. Bij GeoFort is het allemaal mogelijk.

Als u bij ons de brug over loopt, komt u in een oase van rust terecht. De combinatie van de rijke historie, de groene omgeving en de diverse cateringmogelijkheden maken van uw zakelijke evenement een succes!

0345 - 630 480
sales@geofort.nl

Evenementen op maat

GeoFort biedt zowel standaard arrangementen als evenementen op maat aan voor grote groepen. In onderstaande collage zijn voorbeelden te zien van mogelijkheden binnen evenementen festivals uit het verleden. Neem contact op met ons team om verdere persoonlijke wensen mogelijk te laten maken of bezoek ons op locatie.

Familiefeest, wijn, restaurant

Events

Een congres, seminar, klantendag of productpresentatie. Het is allemaal mogelijk bij GeoFort. Start bijvoorbeeld met een plenaire start in de historische Kazernestraat of de moderne TerraNova zaal en maak vervolgens gebruik van de diverse kleinere zalen voor break-out sessies. Iedere zaal heeft een uniek eigen karakter.

Festival

Het forteiland biedt unieke mogelijkheden voor een festival. Het veelzijdige terrein leent zich goed om binnen- en buiten locaties met elkaar te combineren. Kies voor een echt festival sfeertje met (live) muziek en foodtrucks of ga voor een zakelijk evenement met festival elementen. Denk hierbij aan een combinatie van workshops en een heerlijke barbecue in een informele en ontspannen sfeer.

Bedrijfsfeest

Samen met collega’s er even tussenuit? Kom dan genieten op ons forteiland. Er zijn diverse zalen die perfect zijn voor een gezellig bedrijfsfeestje voor zowel grote als kleine gezelschappen. Kom bij elkaar rond het kampvuur voor een gezellige kerstborrel of een zomerse barbecue. Voor iedere seizoen is er een passend aanbod.

Een impressie van een event bij GeoFort