fbpx
Activiteiten

Activiteiten

Eindeloze mogelijkheden

GeoFort biedt vele mogelijkheden voor activiteiten, bedrijfsuitjes en innovatieve sessies op het historische fortterrein. We bieden een combinatie van serieuze en creatieve teambuilding activiteiten. Zodra je bij het fort de brug over bent, betreed je een oase van rust. Door de combinatie van historische gebouwen en het uitdagende buitenterrein is GeoFort dé locatie om te teambuilden. Zowel binnen als buiten. Overdag of ‘s avonds. GeoFort biedt mogelijkheden voor alle jaargetijden.

Aanbevolen

GeoFort Activiteiten

Stop de klok

Navigeer met een kaart en coördinaten; Hoe doe je dat? In teams gaan jullie op zoek naar de opgegeven coördinaten. Verzamelen jullie alle coördinaten op tijd om de klimaatklok te stoppen?

1 uur
Buiten
10 tot 40
Op aanvraag
Workshop crisismanagement

In een crisissituatie is het van levensbelang dat er snel besluiten worden genomen. Snel en effectief informatie uitwisselen is daarvoor essentieel. Tijdens het bestrijden van een gesimuleerde ramp in de Crisis Control Center komt het neer op snel en effectief communiceren.

1,5 uur
Binnen
8 tot 24
Op aanvraag
Omgevingswetspel

Speel het omgevingswetspel met jouw team. Een spel over geo-informatie, samenwerken en maatschappelijke opgaven.

1 uur
Binnen of buiten
10 tot 25
Op aanvraag
XY Match

Maak brainstormen levendig! Verspreid over het forteiland hangen virtuele ‘logo’s’. Hieraan kun je eigen stellingen en vragen hangen. Met een smartphone in de hand kunnen groepjes al wandelend discussiëren en de vragen beantwoorden. Real-time komen alle antwoorden binnen. Bespreek achteraf de antwoorden of kijk welk team de meeste goede antwoorden

ca. 1 uur
Binnen & buiten
10 tot 150
Op aanvraag
Mapstell

Ga met jouw team voor een betere samenwerking. In de ‘Wereld van Verschil’ van Mapstell worden mensen, teams en organisaties letterlijk op de kaart gezet.

4 uur
Binnen & buiten
6 tot 12
Op aanvraag

Geïnspireerd?

Download ons activiteitenboek

Geofort team change

Hoe reageert je team bij verandering? Wordt er nog samengewerkt? Welk gedrag komt naar boven? Tijdens een TeamChange workshop dagen we jouw team uit om d.m.v. diverse spellen inzicht te krijgen in hun gedrag.

3 uur
Binnen & buiten
10 tot 100
Op aanvraag
Geofort team experience

Tijdens de TeamExperience dagen we het team uit met een groot spel over het terrein van het GeoFort en een overkoepelende Quest inzicht te krijgen in hun gedrag.

7 uur
Binnen & buiten
10 tot 40
Op aanvraag
Historische rondleiding

Samen met een gids maak je een wandeling over het forteiland, langs en in de gerestaureerde bouwwerken. De geschiedenis van ‘Fort bij de Nieuwe Steeg’ van de Nieuwe Hollandse Waterlinie komt weer even tot leven in het verhaal van onze rondleider.

1 tot 1,5 uur
Binnen & buiten
Max. 20
€ 100,-
Lezing “van oud fort naar GeoFort”

Benieuwd hoe een oud verlaten fort “omgetoverd” is tot het huidige GeoFort? Directeur Willemijn Simon van Leeuwen neemt je mee in het verhaal. Deze lezing geeft een uniek “kijkje in de keuken” van GeoFort als het gaat om uitdagingen en besluitvorming.

1 uur
Binnen
€ 150,-
Workshop MissingMaps

Een goede kaart is helaas nog niet vanzelfsprekend. Veel gebieden van de wereld zijn letterlijk nog niet in kaart gebracht. Juist in de meest kwetsbare gebieden zijn betrouwbare kaarten hard nodig. Op deze manier worden organisaties zoals het Rode Kruis en Artsen zonder Grenzen geholpen om snel en effectief in te grijpen bij rampen in ontwikkelingslanden. 

1,5 uur
Binnen
8 tot 45
€ 42,50 p.p.
GPS Tekenen

Maak levensgrote tekeningen met behulp van GPS. Hoe dat kan? Eerst teken je een patroon op de kaart. Vervolgens loop je dit patroon op het forteiland en de GPS registreert de wandeling. Na afloop wordt de tekening en de track vergeleken. De winnaar van de mooiste GPS tekening krijgt een prijs.

1,5 uur
Buiten
10 tot 25
€ 20,- p.p.
Rondleiding Geo & Fort

Combinatie van historische rondleiding en het museum GeoFort.

1 tot 1,5 uur
Binnen & buiten
Max. 20
€ 100,-
Overige workshops en activiteiten

Naast de unieke GeoFort activiteiten kun je bij ons nog veel meer activiteiten en workshops doen, zoals boogschieten, een percussie workshop of een pubquiz.

Reserveren

Uniek. Rust. Natuur