fbpx

GeoFort TeamExperience

7 uur
Binnen en buiten
8 tot 40
Op aanvraag

Tijdens de TeamExperience dagen we het team uit met een groot spel over het terrein van het GeoFort en een overkoepelende Quest inzicht te krijgen in hun gedrag.

GeoFort TeamExperience

Hoe reageert jouw team bij verandering? Wordt er nog samengewerkt? Welke rollen pakt men binnen de groep? Welk gedrag komt naar boven? Tijdens de TeamExperience dagen we het team uit met een groot spel over het terrein van het GeoFort en een overkoepelende Quest inzicht te krijgen in hun gedrag.

Onder begeleiding van ervaren (team)trainers gaan het team in diverse groepen uiteen. Hierbij ontvangen ze per groep hun deel van de Quest en een agenda, waarbij ze op diverse tijdstippen op diverse locaties verwacht worden voor bijvoorbeeld een film, een reflectiemoment met de trainer, een uitdaging met een fortbewoner (acteur) en nog veel meer. Tussendoor zullen ze op het fortterrein hun zoektocht vervolgen.

De inzichten van de dag komen einde dag bijeen in een slotdeel, waarbij de keuze is uit:

– BrainstormBaan: een brainstorm waarbij we al lopend over het terrein van GeoFort diverse delen van het brein stimuleren en zo je breder laten brainstormen. Per groep maak je een keuze wat we gaan doen in de praktijk en deelt deze met de anderen;

– TeamWrap-up: samen met de aanwezige trainers komt er een terugkoppeling, op wat we gezien hebben. Hierbij maken we de link met de praktijk en kijken hoe je als team en als individu inzichten van vandaag kunt meenemen.

Bij de TeamExperience zijn ook uitbreidingen mogelijk en kan er ook gewerkt worden naar een bijvoorbeeld een 2-daagse training.