fbpx

Workshop Crisismanagement

1,5 uur
Binnen
8 tot 45
Op aanvraag

In een crisissituatie is het van levensbelang dat er snel besluiten worden genomen. Snel en effectief informatie uitwisselen is daarvoor essentieel. Tijdens het bestrijden van een gesimuleerde ramp in de Crisis Control Center komt het neer op snel en effectief communiceren.

Workshop Crisismanagement

In een crisissituatie is het van levensbelang dat er snel besluiten worden genomen. Snel en effectief informatie uitwisselen is daarvoor essentieel. Tijdens het bestrijden van een gesimuleerde ramp in de Crisis Control Center, zowel binnen als buiten, komt het neer op snel en effectief communiceren, zodat iedereen gelijktijdig hetzelfde beeld heeft. Dat gebeurt door gebruik van actuele digitale kaarten en GIS.

Het crisismanagement spel wordt steeds verder ontwikkeld en uitgebreid. Hierdoor wordt het mogelijk om te kiezen uit meerdere overstromingsscenario’s.

Lees meer over de ontwikkeling van deze serius game in de column van Willemijn Simon van Leeuwen (fortvrouwe GeoFort) geschreven voor het tijdschrift Geo-info (maart 2022).