Activiteiten

GeoFort biedt vele mogelijkheden voor activiteiten, bedrijfsuitjes en innovatieve sessies op het historische fortterrein. We bieden een combinatie van serieuze, sportieve en creatieve activiteiten. Zodra je bij het fort de brug over bent, betreed je een oase van rust. Door de combinatie van historische gebouwen en het uitdagende buitenterrein is GeoFort dé locatie om te teambuilden. Zowel binnen als buiten. Overdag of ‘s avonds. GeoFort biedt mogelijkheden voor alle jaargetijden.

0345 - 630 480
sales@geofort.nl

Workshop crisismanagement

In een crisissituatie is het van levensbelang dat er snel besluiten worden genomen. Snel en effectief informatie uitwisselen is daarvoor essentieel. Tijdens het bestrijden van een gesimuleerde ramp in de Crisis Control Center komt het neer op snel en effectief communiceren.
1,5 uur
binnen
8 tot 45
op aanvraag
XY match

XY Match

Maak brainstormen levendig! Verspreid over het forteiland hangen virtuele ‘logo’s’. Hieraan kun je eigen stellingen en vragen hangen. Met een smartphone in de hand kunnen groepjes al wandelend discussiëren en de vragen beantwoorden. Real-time komen alle antwoorden binnen. Bespreek achteraf de antwoorden of kijk welk team de meeste goede antwoorden
ca. 1 uur
binnen en buiten
10 tot 150
op aanvraag

Historische rondleiding

Samen met een gids maak je een wandeling over het forteiland, langs en in de gerestaureerde bouwwerken. De geschiedenis van ‘Fort bij de Nieuwe Steeg’ van de Nieuwe Hollandse Waterlinie komt weer even tot leven in het verhaal van onze rondleider.
1 tot 1,5 uur
binnen en buiten
max. 20
€100,-

Lezing “van oud fort naar GeoFort”

Benieuwd hoe een oud verlaten fort “omgetoverd” is tot het huidige GeoFort? Directeur Willemijn Simon van Leeuwen neemt je mee in het verhaal. Deze lezing geeft een uniek “kijkje in de keuken” van GeoFort als het gaat om uitdagingen en besluitvorming.
1 uur
binnen
€150,-

Rondleiding Geo & Fort

Combinatie van historische rondleiding en het museum GeoFort.
1 tot 1,5 uur
binnen en buiten
max. 20
€100,-

Boogschieten

Op tv ziet het er allemaal makkelijk uit, maar in werkelijkheid vereist boogschieten veel beheersing en concentratie. Er zijn diverse typen bogen, die een verschillende techniek vragen van de deelnemers.
2 uur
Buiten

Percussie

Percussie is een geweldig leuke workshop, geschikt voor jong en oud en altijd met een leuk resultaat. Ook ideaal als onderbreking van een vergadering of activiteit bij een teamuitje.
1,5 uur
min. 16

Pubquiz

Een bedrijfsuitje dat nauwelijks introductie behoeft: de PubQuiz. Veelal onder het genot van een hapje en drankje, nemen verschillende teams het tegen elkaar op in een leuke quiz met uiteenlopende vragen.
2 uur
Binnen

Archery tag

Archery Tag is een spannende combinatie tussen boogschieten, paintball en trefbal. Het is een leuke en veilige activiteit waarbij u vanachter obstakels met speciale pijlen op de tegenstanders en de target van het andere team schiet.
1,5 uur
min. 20
Buiten

Xl games

Bekende spelletjes, maar dan in de reuzenuitvoering. Prima in te zetten als vergaderbreak of onderdeel van een compleet activiteitenprogramma. Ze lijken eenvoudig, maar inzicht en tactiek spelen nadrukkelijk mee.
2 uur
min. 20

Break-in box

Voor u staat een kist. In de kist zit een mysterieus verhaal dat u met uw team moet oplossen. Maar de eerste vraag is: hoe krijgt u de kist eigenlijk open? Een spel waarbij goede samenwerking is vereist.
1,5 uur
min. 2 boxen