Zakelijk – activiteiten

GeoFort biedt vele mogelijkheden voor activiteiten, bedrijfsuitjes en innovatieve sessies op het historische fortterrein. We bieden een combinatie van serieuze, sportieve en creatieve activiteiten. Zodra je bij het fort de brug over bent, betreed je een oase van rust. Door de combinatie van historische gebouwen en het uitdagende buitenterrein is GeoFort dé locatie om te teambuilden. Zowel binnen als buiten. Overdag of ‘s avonds. GeoFort biedt mogelijkheden voor alle jaargetijden.

Om de dag compleet te maken, kunt u terecht bij ons eigen restaurant voor uitstekende cateringmogelijkheden. Combineer uw activiteit met een streeklunch, borrel en/of BBQ.

0345 - 630 480
sales@geofort.nl

Battle of Elements

De strijd barst los bij GeoFort! Wie beschikt over de juiste combinatie van kracht, tactiek en doorzettingsvermogen? De Battle of Elements is een actief elementenspel, waarbij je in teams van 4 à 5 personen verschillende spelonderdelen tot een goed einde moet volbrengen.
ca. 2 uur
binnen en buiten
8 tot 60
op aanvraag

Workshop crisismanagement

In een crisissituatie is het van levensbelang dat er snel besluiten worden genomen. Snel en effectief informatie uitwisselen is daarvoor essentieel. Tijdens het bestrijden van een gesimuleerde ramp in de Crisis Control Center komt het neer op snel en effectief communiceren.
1,5 uur
binnen
8 tot 45
op aanvraag

Workshop MissingMaps

Een goede kaart is nog niet vanzelfsprekend. Helaas. Veel gebieden van de wereld zijn letterlijk nog niet in kaart gebracht. Juist in de meest kwetsbare gebieden zijn betrouwbare kaarten hard nodig. Op deze manier worden organisaties zoals het Rode Kruis en Artsen zonder Grenzen geholpen om snel en effectief in te grijpen bij rampen in ontwikkeling
1,5 uur
binnen
8 tot 45
op aanvraag

Workshop Schieten op de Kaart

Wie kan zich het beste concentreren en heeft het scherpste oog? Onder leiding van een enthousiaste instructeur leer je omgaan met een handboog. Wie scoort het meeste punten?

Drone workshop

Vlieg als een vogel over GeoFort en zie het fort zoals je het normaal niet ziet. In deze workshop leer je de beginselen van het vliegen met een drone. Naast theoretische kennis, veiligheid en Nederlandse regelgeving ga je ook daadwerkelijk oefenen met één van de drones.
1 tot 1.5 uur
buiten
10 tot 50
op aanvraag
GPS tekenen Onderwijs bij GeoFort educatief schoolreisje leren door te beleven

GPS tekenen

Maak levensgrote tekeningen met behulp van GPS. Hoe dat kan? Teken eerst een patroon op de kaart. Vervolgens wordt dit patroon gelopen op het forteiland. De GPS registreert de wandeling. Na afloop wordt de tekening en de track vergeleken.
ca. 1,5 uur
buiten
10 tot 25
op aanvraag

Escape room

Je hebt je aangesloten bij het verzet. Helaas ben je opgepakt bij een razzia. Je staat met jouw mede verzetsstrijders te wachten op wat komen gaat. Je kijkt om je heen. Geen enkele mogelijkheid om te ontsnappen.
1 uur
binnen
max. 7
€150,-

Historische rondleiding

Samen met een gids maak je een wandeling over het forteiland, langs en in de gerestaureerde bouwwerken. De geschiedenis van ‘Fort bij de Nieuwe Steeg’ van de Nieuwe Hollandse Waterlinie komt weer even tot leven in het verhaal van onze rondleider.
1 tot 1,5 uur
binnen en buiten
max. 20
€100,-

Lezing “van oud fort naar GeoFort”

Benieuwd hoe een oud verlaten fort “omgetoverd” is tot het huidige GeoFort? Directeur Willemijn Simon van Leeuwen neemt je mee in het verhaal. Deze lezing geeft een uniek “kijkje in de keuken” van GeoFort als het gaat om uitdagingen en besluitvorming.
1 uur
binnen
€150,-

Rondleiding Geo & Fort

Combinatie van historische rondleiding en het museum GeoFort.
1 tot 1,5 uur
binnen en buiten
max. 20
€100,-