BSO, NSO en scouting

GeoFort is tijdens weekenden en schoolvakanties alle dagen geopend. Op deze dagen is het ook mogelijk voor kinderopvangorganisaties, buitenschoolse opvang, naschoolse opvang en bijvoorbeeld scouting groepen om onze GeoExperience zelfstandig te bezoeken.

De GeoExperience is vooral geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De kinderen kunnen aan de slag in de interactieve zandbak of met de aardbevingstafel. Ze kunnen in de lift naar het middelpunt van de aarde, door een spannende tunnel en ontsnappen uit het klimaatdoolhof. Er is zowel binnen als buiten veel te ontdekken en te doen.

Hebben de kinderen het museum helemaal ontdekt? Dan kunnen ze nog heerlijk gaan buitenspelen in onze grote Speurtuin.

Groeptarieven

Voor kinderopvangorganisaties, buitenschoolse opvang en scoutinggroepen hebben wij een speciaal groepstarief van €13,50,- per persoon. Dit kan gewoon bij de kassa worden afgerekend. Het is niet per se nodig om van te voren te reserveren, maar het is fijn als we weten wanneer er een grote groep komt (>20 personen), zodat we bij de entree alvast de toegangsbandjes kunnen klaarleggen. Stuur hiervoor een e-mail naar info@geofort.nl

Liever een factuur? Dit is ook mogelijk. Stuur een e-mail naar info@geofort.nl met daarin het aantal personen (kinderen én begeleiders) en de factuurgegevens.

Eten en drinken

Het is toegestaan om eigen consumpties mee te nemen. Deze kunnen genuttigd worden in de Speurtuin of op het GeoPlein. Hier staan ook diverse picknickbanken. Liever gebruik maken consumpties uit het restaurant? Geef dit dan aan in de mail, zodat wij hier een reservering voor kunnen plaatsen.