Minecraft kinderfeestje

Leeftijd: 8 – 14 jaar
Prijs: € 23,95 p.p. (min. 8 en max. 12 kinderen, 3 volwassenen vrij van entree per kinderfeestje)

Bij aankomst ga je direct aan de slag met de Minecraft game van 10.00 tot 12.00 uur. Met een Minecraft expert gaan jullie op zoek naar verstopte codes. Tijdens het feestje is het gewenst dat ouders actief betrokken zijn als begeleiders. Je hoeft geen kennis van Minecraft te hebben.

Na het Minecraften kun je genieten van een heerlijke Minecraft taart met limonade. Indien gewenst, kun je per kind partyspecials bij bestellen: naturel pannenkoek met stroop/ poedersuiker, frieten en snacks. Het is ook mogelijk om eerst lekker de partyspecials te eten later in de middag de taart te eten. Heb je na het reserveren hier nog vragen over? Stuur dan een mailtje naar restaurant@geofort.nl . Wanneer iedereen zijn buik weer vol heeft, kun je de hele middag het museum gaan ontdekken en heerlijk gaan spelen in de Speurtuin.

(scroll naar beneden voor meer informatie over de Minecraft workshop en aanvullende informatie)

Minecraft game

Met behulp van 25 luchtkaarten ga je met elkaar speuren naar 25 geheime codes. Deze ontdekkingstocht leidt tot een juiste cijfercombinatie waarmee de code gekraakt kan worden en de magische inhoud van de ‘Enderchest’ ontrafeld wordt.

Ga vervolgens met de gevonden X en Y coördinaten op onderzoek uit op het echte forteiland van GeoFort om de creeper-, spin- en zombie-code te vinden. Voor zowel gevorderde als minder ervaren Minecrafters en zowel voor jongere als oudere kinderen hebben wij de juiste opdrachten in huis zodat je de uitdaging kunt aangaan die bij je past!

Handig om te weten:

  • De Minecraft feestjes vinden alleen op zaterdag en zondag plaats (en eventueel in de schoolvakanties op basis van beschikbaarheid).
  • De taart, limonade en toegang tot het museum zijn inbegrepen bij de prijs van €23,95 p.p.
  • Het museumbezoek wordt niet begeleid door GeoFort
  • De museumkaart is niet geldig op dit arrangement
  • Het minimaal aantal kinderen is 8 kinderen. Zijn er minder kinderen aanwezig, dan blijft het te betalen bedrag gelijk aan 8 kinderen
  • Annuleren van een kinderfeestje kan kosteloos tot 7 dagen voor de geplaatste reservering
  • Het afmelden van een kind kan tot 24 uur voor de geplaatste reservering.
  • Annuleren kan per e-mail en telefonisch