Feest – Minecraft kinderfeestje

Onder begeleiding van een Minecraft expert gaan jullie als Minecraft-avonturier in een virtueel Nederland in Minecraft op zoek naar verstopte codes. Met behulp van 25 luchtkaarten ga je met elkaar speuren naar 25 geheime codes. Deze ontdekkingstocht leidt tot een juiste cijfercombinatie waarmee de code van een cijferslot gekraakt kan worden en de magische inhoud van de ‘Enderchest’ ontrafeld wordt. Ga vervolgens met de gevonden X en Y coördinaten op onderzoek uit op het echte forteiland van GeoFort om de creeper-, spin- en zombie-code te vinden. Verken daarna het digitale GeoFort in Minecraft om de lava te ontwijken tijdens een spannend parcours en ontdek zelf hoe de virtuele wereld en de echte wereld in elkaar overlopen. Voor zowel gevorderde als minder ervaren Minecrafters en zowel voor jongere als oudere kinderen hebben wij de juiste opdrachten in huis zodat je de uitdaging kunt aangaan die jij bij je past!!

Leeftijd 8 – 14 jaar
Prijs: € 22,- p.p. (min. 8 en max. 12 kinderen)
Duur Minecraft feestje totaal (gemiddeld): 3 – 4 uur

(2 volwassenen vrij van entree per kinderfeestje, vanaf 10 kinderen zijn 3 volwassenen gratis.)

Indien gewenst, kun je per kind partyspecials bestellen: american pancakes, broodje knakworst, frieten en snacks. Deze worden om 12.00 uur geserveerd in het 3D Café. (Indien je voor partyspecials kiest, dan wordt de taart om 15.00 uur geserveerd.)

Reserveer een datum

De Minecraft feestjes vinden alleen op zaterdag en zondag plaats (en eventueel in de schoolvakanties op basis van beschikbaarheid) en starten om 10.00 uur. De museumkaart is niet geldig op dit arrangement

Programma: 10.00 uur start met 2-urige Minecraft game. Om 12.00 uur een mooi versierde tafel, één kan ranja en een huisgemaakte Minecraft taart van marsepein. Daarna nog vrije toegang tot de GeoExperience (GeoExperience wordt niet door GeoFort begeleid).

Tijdens het feestje is het gewenst dat ouders actief betrokken zijn als begeleiders. Je hoeft geen kennis van Minecraft te hebben, maar het is belangrijk dat je actief meehelpt om de kinderen te helpen de schat te vinden!