Minecraft kinderfeestje

Onder begeleiding van een Minecraft expert gaan jullie als Minecraft-avonturier op zoek naar verstopte codes. Met behulp van 25 luchtkaarten ga je met elkaar speuren naar 25 geheime codes. Deze ontdekkingstocht leidt tot een juiste cijfercombinatie waarmee de code gekraakt kan worden en de magische inhoud van de ‘Enderchest’ ontrafeld wordt.

Ga vervolgens met de gevonden X en Y coördinaten op onderzoek uit op het echte forteiland van GeoFort om de creeper-, spin- en zombie-code te vinden. Voor zowel gevorderde als minder ervaren Minecrafters en zowel voor jongere als oudere kinderen hebben wij de juiste opdrachten in huis zodat je de uitdaging kunt aangaan die bij je past!

(scroll naar beneden voor meer informatie en programma)

Leeftijd: 8 – 14 jaar
Prijs: € 22,95 p.p. (min. 8 en max. 12 kinderen)
Duur Minecraft feestje totaal (gemiddeld): 3 – 4 uur

(3 volwassenen vrij van entree per kinderfeestje)

De Minecraft feestjes vinden alleen op zaterdag en zondag plaats (en eventueel in de schoolvakanties op basis van beschikbaarheid) en starten om 10.00 uur met de Minecraft game. De museumkaart is niet geldig op dit arrangement.

Geniet van een mooi versierde tafel, een kan limonade en een huisgemaakte Minecraft taart van marsepein.

Daarna is er vrije toegang tot alle museumactiviteiten van de GeoExperience én de Speurtuin! (deze onderdelen worden niet door GeoFort begeleid).

Indien gewenst, kun je per kind partyspecials bij bestellen: naturel pannenkoek met stroop/ poedersuiker, frieten en snacks. Deze partyspecials worden om 12.00 uur geserveerd in het restaurant de WereldPan.

Tijdens het feestje is het gewenst dat ouders actief betrokken zijn als begeleiders. Je hoeft geen kennis van Minecraft te hebben, maar het is belangrijk dat je actief meehelpt om de kinderen te helpen de schat te vinden!