Wereldse pannenkoeken

Het pannenkoekenrestaurant de WereldPan is open voor ‘take away’. Op het menu staan opgerolde pannenkoeken of de normale pannenkoek om mee te nemen. Naast pannenkoeken kan je bij het restaurant terecht voor een puntzak friet, een snack, verschillende (fris)dranken, koffie, thee en warme chocomel. 

Het terras en de binnenruimtes van het restaurant zijn gesloten.

Bekijk hier de actuele openingstijden.

Bekijk hier de hele corona update. Na versoepeling van de corona maatregelen zal het pannenkoekenrestaurant haar deuren weer openen!

Combineer je bezoek

De lunch of het diner in het restaurant kan gecombineerd worden met bootje varen in de fortgracht of het bezoeken van het interactieve kindermuseum GeoFort waar alles om de aarde draait!

Borrel, zakelijk en feesten

Het restaurant is ook gewoon open voor een borrelhapje of kopje koffie met appeltaart. Voor groepen en zakelijke partijen zijn er speciale arrangementen, zoals high tea, uitgebreid diner en BBQ’s.

Vragen?

Voor het terras hoeft u niet te reserveren. Voor een plek in het restaurant kunt u ons bereiken via: 0345 – 745 804 of mailen naar restaurant@geofort.nl Voor vragen over GeoFort neemt u hier contact met ons op.

Kom langs!

We zijn tegelijk met het museum open, kom een keer langs! Ervaar het grote en sfeervolle terras, het gezellige restaurant en de avontuurlijke speeltuin zelf.

Meer informatie over de route & parkeren.

Route & parkeren

Gratis parkeren
3x fiets oplaadpunt
2x auto oplaadpunt
2x invaliden parkeerplaats

Adres
Nieuwe Steeg 74
4171 KG Herwijnen

Coördinaten
Latitude: 51,865833 (N)
Longitude: 5,125556 (E)
Google coördinaten:
51 51’51.51″N, 5 07′ 33.33″E

Ontdek de speeltuin

In de unieke speeltuin klim je over de touwen de bunker op, maak je in de zandbak ruimte voor het water en ontwerp je met houten planken je eigen doolhof!

Terras

Ons ruime terras biedt alle ruimte om tussen het groen te genieten van het buitengebied en de sfeer van het oude forteiland terwijl de kinderen de speurtuin ontdekken.

Wat te doen bij GeoFort