Wereldse pannenkoeken

Geniet van onze pannenkoeken in het sfeervolle restaurant op het historische forteiland. Naast het terras ligt de speurtuin van GeoFort, waar kinderen zich uit kunnen leven met schaken, bamboo bouwen en klimmen en klauteren over de bunker. De speurtuin is gratis toegankelijk.

Bij een bezoek aan de binnen horeca van de WereldPan is een coronatoegangsbewijs en legimatiebewijs verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder. Bekijk onze fortregels voor meer informatie.

Combineer je bezoek

De lunch of het diner in het restaurant kan gecombineerd worden met bootje varen in de fortgracht of het bezoeken van het interactieve kindermuseum GeoFort waar alles om de aarde draait!

Borrel, zakelijk en feesten

Het restaurant is ook gewoon open voor een borrelhapje of kopje koffie met appeltaart. Voor groepen en zakelijke partijen zijn er speciale arrangementen, zoals high tea, uitgebreid diner en BBQ’s.

Vragen?

Voor het terras hoeft u niet te reserveren. Voor een plek in het restaurant kunt u ons bereiken via: 0345 – 630 480 of mailen naar restaurant@geofort.nl Voor vragen over GeoFort neemt u hier contact met ons op.

Kom langs!

We zijn tegelijk met het museum open, kom een keer langs! Ervaar het grote en sfeervolle terras, het gezellige restaurant en de avontuurlijke speeltuin zelf.

Meer informatie over de route & parkeren.

Route & parkeren

Gratis parkeren
3x fiets oplaadpunt
2x auto oplaadpunt
2x invaliden parkeerplaats

Adres
Nieuwe Steeg 74
4171 KG Herwijnen

Coördinaten
Latitude: 51,865833 (N)
Longitude: 5,125556 (E)
Google coördinaten:
51 51’51.51″N, 5 07′ 33.33″E

Ontdek de speeltuin

In de unieke speeltuin klim je over de touwen de bunker op, maak je in de zandbak ruimte voor het water en ontwerp je met houten planken je eigen doolhof!

Terras

Ons ruime terras biedt alle ruimte om tussen het groen te genieten van het buitengebied en de sfeer van het oude forteiland terwijl de kinderen de speurtuin ontdekken.

Wat te doen bij GeoFort