Speurtuin

In onze unieke Speurtuin klim je over de touwen de bunker op, maak je in de zandbak ruimte voor het water en ontwerp je met houten planken je eigen doolhof en maak je van bamboestokken de grootste bouwwerken! De speurtuin biedt genoeg ruimte om op afstand te klimmen en klauteren, personen van 13 jaar en ouder moeten altijd 1,5 meter afstand houden tot elkaar.

We mogen op dit moment alleen met onze buitenactiviteiten open. Dit is ongeveer de helft van ons normale aanbod en goed voor ongeveer 2 uur. Omdat we minder kunnen bieden dan normaal vragen we €5,- per persoon (vanaf 4 jaar) De helft daarvan krijg je weer terug als korting bij de Wereldpan. Je hebt geen coronatest nodig.

Voor de Speurtuin moet je reserveren, dat kan hier.

Vragen?

Bekijk hier onze veelgestelde vragen. We zijn telefonisch helaas niet goed bereikbaar.

Plattegrond Speurtuin

Met 20 verschillende buitenactiviteiten zoals het klimaat- en geurendoolhof, de vleermuisspeurtocht, de waterspeelplaats en bamboebouwen is er genoeg te doen voor meer dan 2 uur.

Bootje varen

Ervaar GeoFort vanaf het water! Roei om het forteiland en geniet van de rust en mooie omgeving. Een bootje kan je voor €15,- per uur gemakkelijk huren door online tickets te bestellen.