Tickets

Koop hieronder je tickets voor de GeoExperience, Minecraft workshops, bootje varen of een historische rondleiding.

Heb je al een entreebewijs, zoals een ticket via bijvoorbeeld de ANWB, Dagjeweg.nl of heb je een Museumkaart? Dan kun je daarmee het museum direct bezoeken. Kortingsbonnen zijn bij de entreekassa te verzilveren.

Bezoek museum van GeoFort

Met dit ticket heb je toegang tot de hele GeoExperience van GeoFort. Stap in een lift diep de aarde in, verdwaal in het klimaatdoolhof of bouw de hoogste toren die tegen een aardbeving kan. Kinderen kunnen zich ruim 4 uur vermaken met zowel buiten- als binnen activiteiten. Het zelf doen staat voorop!

Heb je een vraag? Klik dan hier voor de veelgestelde vragen of onze contactgegevens.

Minecraft workshop Klimaat

Samen met andere Minecrafters ontrafel je de geheime inhoud van de Minecraft Klimaat Kist onder begeleiding van een GeoFort Minecraft-expert.

De workshop staat los van de toegang tot de GeoExperience. Je moet dus een apart ticket kopen. Je hoeft alleen voor kinderen te reserveren. 

Workshop programmeren

Tijdens deze Minecraft workshop leer je de beginselen van programmeren. Je moet een beweegbare Minecraft-robot de juiste kant opsturen, zodat je een spannende opdracht goed kan vervullen.

De workshop staat los van de toegang tot de GeoExperience. Je moet dus een apart ticket kopen. Je hoeft alleen voor kinderen te reserveren.

Workshop Minecraft VR

In deze nieuwe workshop maakt een 3-dimensionale virtuele reis door heel Nederland in Minecraft. Zet een VR-bril op en beleef je lievelingsspel Minecraft alsof het echt is. Loop, spring, vlieg en zwem door deze fascinerende wereld.

De Minecraft VR staat los van de toegang tot de GeoExperience. Je moet dus een apart ticket kopen.

Bootje varen over de fortgracht

Ervaar GeoFort vanaf het water! Roei om het forteiland en geniet van de rust en mooie omgeving. Een bootje kan je voor €15,- per uur gemakkelijk huren door online tickets te bestellen.

April t/m oktober beschikbaar.

Historische rondleiding

Samen met een gids maak je een wandeling over het forteiland, langs en in de gerestaureerde bouwwerken. De geschiedenis van “Fort bij de Nieuwe Steeg” van de Nieuwe Hollandse Waterlinie komt weer even tot leven in het verhaal van onze rondleider.

Annuleringsvoorwaarden tickets:

  • Online aangeschafte GeoExperience tickets kunnen kosteloos worden omgeboekt naar een andere datum. Indien dit niet mogelijk is, wordt het volledige bedrag gerestitueerd.
  • Voor alle andere online aangeschafte tickets (o.a. Minecraft workshops, bootje varen en rondleiding) is annuleren mogelijk tot 24 uur van tevoren. Bij annulering binnen 24 uur voor de reservering vind er geen restitutie plaats.