Tickets

Koop hieronder je tickets voor de GeoExperience, de Minecraft workshop, VR Experience of een historische rondleiding.

Heb je al een entreebewijs, zoals een ticket via bijvoorbeeld de ANWB, Dagjeweg.nl of heb je een Museumkaart? Dan kun je daarmee het museum direct bezoeken. Kortingsbonnen zijn bij de entreekassa te verzilveren.

Het museum is geopend op zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.30 uur. Op zaterdag 17 juni zijn we gesloten i.v.m. een besloten event.

Bezoek museum van GeoFort

Met dit ticket heb je toegang tot de hele GeoExperience van GeoFort. Stap in een lift diep de aarde in, verdwaal in het klimaatdoolhof of bouw de hoogste toren die tegen een aardbeving kan. Kinderen kunnen zich ruim 4 uur vermaken met zowel buiten- als binnen activiteiten. Het zelf doen staat voorop!

Heb je een vraag? Klik dan hier voor de veelgestelde vragen of onze contactgegevens.

Workshop bouwen in GeoCraft

Samen met één van onze Minecraft-experts ga jij op avontuur op de GeoCraft server. Doe mee met de workshop en verover samen met ons heel Nederland in Minecraft.

De workshop staat los van de toegang tot de GeoExperience. Je moet dus een apart ticket kopen. Je hoeft alleen voor kinderen te reserveren. 

Workshop programmeren

Tijdens deze workshop leer je de beginselen van programmeren in Java. Je moet een beweegbare Minecraft-robot de juiste kant opsturen, zodat je een spannende opdracht goed kan vervullen.

De workshop staat los van de toegang tot de GeoExperience. Je moet dus een apart ticket kopen. Je hoeft alleen voor kinderen te reserveren.

Workshop Minecraft VR

In deze nieuwe workshop maakt een 3-dimensionale virtuele reis door heel Nederland in Minecraft. Zet een VR-bril op en beleef je lievelingsspel Minecraft alsof het echt is. Loop, spring, vlieg en zwem door deze fascinerende wereld.

De Minecraft VR staat los van de toegang tot de GeoExperience. Je moet dus een apart ticket kopen.

Bootje varen over de fortgracht

Ervaar GeoFort vanaf het water! Roei om het forteiland en geniet van de rust en mooie omgeving. Een bootje kan je voor €15,- per uur gemakkelijk huren door online tickets te bestellen.

In de winterperiode verhuren we geen bootjes. Vanaf 1 april zijn de bootjes weer beschikbaar.

Historische rondleiding

Samen met een gids maak je een wandeling over het forteiland, langs en in de gerestaureerde bouwwerken. De geschiedenis van “Fort bij de Nieuwe Steeg” van de Nieuwe Hollandse Waterlinie komt weer even tot leven in het verhaal van onze rondleider.

Annuleringsvoorwaarden tickets:

  • Online aangeschafte GeoExperience tickets kunnen kosteloos worden omgeboekt naar een andere datum. Indien dit niet mogelijk is, wordt het volledige bedrag gerestitueerd.
  • Voor alle andere online aangeschafte tickets (o.a. workshops, VR Experience en rondleiding) is annuleren mogelijk tot 24 uur van tevoren. Bij annulering binnen 24 uur voor de reservering vind er geen restitutie plaats.