Tickets

Vanwege de corona maatregelen is het verplicht om je bezoek van te voren te reserveren.

Boek tickets voor de GeoExperience, de extra Minecraft workshop of bootje varen. Je kan je bezoek aan de GeoExperience combineren met de Extra Minecraft workshop of bootje varen door hiervoor apart te reserveren.

GeoExperience tickets

Met dit ticket heb je toegang tot de hele GeoExperience, zowel binnen als buiten.

Vind bijvoorbeeld de weg in het doolhof, stap in de lift naar het middelpunt van de aarde, kijk in de toekomst met de 4D globe en zoek de weg in de Minecraft speurtocht.

Klik hier voor meer praktische informatie over openingstijden en entreeprijzen of klik hier voor alles wat er te doen is.

Heb je een vraag? Klik dan hier voor de FAQ of onze contactgegevens.

Extra Minecraft

Tijdens deze extra workshop ga je een uur lang aan de slag met Minecraft.

Onze Minecraft experts dagen je uit: vind in Minecraft alle codes om de Enderchest te openen!

Alleen kinderen hoeven te reserveren voor deze workshop, ouders zijn van harte welkom en kunnen extra uitleg krijgen over Minecraft en de leerzame aspecten van dit spel.

Met een ticket voor de Minecraft workshop heb je nog geen toegang tot de GeoExperience, hiervoor moet je apart reserveren.

Ga je ook naar de GeoExperience? Reserveer de Minecraft workshop dan een uur eerder of er gelijk na.

Bootje varen

Ervaar GeoFort vanaf het water! Roei om het forteiland en geniet van de rust en mooie omgeving.

Een bootje kun je gemakkelijk huren door online tickets te bestellen.

De huurprijs is 15 euro per uur. Let wel op de huisregels.

Historische rondleiding

Samen met een gids maak je een wandeling over het forteiland, langs en in de gerestaureerde bouwwerken. De geschiedenis van “Fort bij de Nieuwe Steeg” van de Nieuwe Hollandse Waterlinie komt weer even tot leven in het verhaal van onze rondleider.

De rondleiding duurt een uur en start om 14.00. Kosten voor deze rondleiding: 13,50 pp. Klik op “Aanmelden” om de beschikbare dagen te zien en je in te schrijven.

Het aantal deelnemers is beperkt, dus meld je snel aan!

RIVM richtlijnen

GeoFort vindt het belangrijk dat al onze bezoekers een fijne beleving hebben op ons fort, museum en restaurant.  De veiligheid en gezondheid van onze gasten staat daarbij op de eerste plaats.

Daarvoor hebben in lijn met de RIVM voorwaarden onze activiteiten en exhibits aangepast.

We werken met timeslots met bezoek van drie uur en (eenrichting)routes. De meeste activiteiten vinden buiten plaats. Gelukkig beschikt GeoFort over een heerlijke buitenplaats waar veel ruimte is voor bezoekers.

Onze medewerkers kunnen bezoekers vriendelijk doch ook strikt verzoeken om de route en hygiëne maatregelen in acht te nemen. Van ons kunt u verwachten dat we daarnaast regelmatig schoonmaken en er alles aan doen om uw verblijf zo prettig mogelijk te laten zijn.  De timeslots en arrangementen zorgen ervoor dat we niet te veel bezoekers hebben en kunnen daarmee te veel mensen op één plaats voorkomen.

Graag horen wij u tips of opmerkingen waar we uw bezoek nog beter en prettiger kunnen maken. Neem daarvoor contact met ons op.