Onderwijs

Een dagje GeoFort is lekker actief zelf aan de slag! Leren door te beleven. GeoFort biedt onderwijsprogramma’s op maat voor alle niveaus en leeftijden. 

(0345) 630 480
onderwijs@geofort.nl

Leren door te beleven

GeoFort wil leerlingen van alle leeftijden enthousiast maken voor de geo-wereld! Dit doen we door leerlingen relevante thema’s als klimaat, geo-design en big data zelf te laten ervaren. Fun is hierbij erg belangrijk. Leren gaat namelijk sneller en beter als je het leuk vindt. Een dagje GeoFort is niet passief in de bankjes zitten, maar zelf lekker fysiek aan de slag! Voor alle niveaus en leerjaren bieden wij educatieve, vakoverstijgend onderwijs.
Bamboo bouwen Onderwijs bij GeoFort educatief schoolreisje leren door te beleven

Primair onderwijs

GeoFort heeft een breed educatief programma voor groep 5 t/m 8 waarbij spelen, onderzoeken, leren en samenwerken hand in hand gaan.

HAVO onderbouw en VMBO

Bij GeoFort zijn tal van mogelijkheden om een vakoverstijgende, leerzame en actieve dag te organiseren voor HAVO onderbouw en VMBO-leerlingen.

HAVO bovenbouw en VWO

Bij GeoFort zijn tal van mogelijkheden om een vakoverstijgende, leerzame en actieve dag te organiseren voor HAVO-bovenbouw en VWO-leerlingen.
Kinderen Onderwijs bij GeoFort educatief schoolreisje leren door te beleven

GoGeo

Met GoGeo maken wij leerlingen enthousiast om te kiezen voor een geo-studie.