Werken bij

Op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan op een cultuurhistorisch forteiland? Kom werken bij GeoFort.

GeoFort is een science center waar alles om de wereld draait. Het forteiland is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Belangrijke thema’s zijn klimaat, big data en geodesign. Daarnaast is het ook een spannende evenementenlocatie voor onder andere vergaderingen, congressen, klantendagen, maar ook voor familie-uitjes, feesten en partijen. GeoFort is een jonge stichting met grote ambities. Het werk vindt plaats in een kleinschalige, dynamische omgeving met betrokken collega’s.

De drie meest genoemde redenen waarom onze medewerkers werken bij GeoFort zo leuk vinden:

  • De natuurlijke omgeving
  • De grote mate aan vrijheid en flexibiliteit
  • De prettige en betrokken onderlinge sfeer

Horeca

Vaste medewerker bediening | Eerste medewerker

GeoFort is op zoek naar een enthousiaste vaste medewerker bediening. Je werkt in het pannenkoekenrestaurant, maar je helpt ook bij de voorbereiding en uitvoering van feesten en (zakelijke) partijen.

Bijbaan | Medewerker bediening (oproep)

GeoFort is op zoek naar een enthousiaste medewerker bediening om het horecateam uit te breiden. Geen ervaring? Geen probleem! Je wordt door onze ervaren collega’s ingewerkt en begeleidt.

Stages bij GeoFort

Horeca stage

Volg je een horeca opleiding en ben je op zoek naar een leuke stage? Bij GeoFort ben je aan goede adres voor een veelzijdige stage op een unieke locatie.

GeoFort

Administratief Coördinator

Ben jij iemand die goed is in zaken regelen, deadlines bewaken en het totaal overzicht te bewaren? Dan is deze baan iets voor jou! In de functie van coördinator bij GeoFort ben je een veelzijdige collega en ondersteun je op diverse afdelingen. Je taak is om te structureren, organiseren, ontzorgen en disciplineren.

Minecraft professional

Wij willen graag ons Minecraft team uitbreiden met flexibel inzetbare Minecraft professionals voor gemiddeld 8 tot 16 uur per week. Je wordt voornamelijk ingezet voor Minecraft workshops op locatie, een rijbewijs is dus handig!

Vrijwilligers GeoFort

Creatieve duizendpoot (vrijwilliger)

We zijn op zoek naar een enthousiaste, sociale, vriendelijke, geduldige en creatieve duizendpoot die het heel leuk vindt om met kinderen te werken.

Vacatures Vrijwilligers

Vind je het leuk om bezoekers te woord te staan? Vertel je graag over vroeger? Ben je leraar geweest of vind je het leuk om kinderen iets te leren? Heb je groene vingers? Of ben jij helemaal gek op Minecraft en vind je het leuk kinderen hierin te begeleiden? GeoFort biedt diverse leuke werkplekken aan voor mensen die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk. Er is altijd wel iets dat bij jou past!