Werken bij

Op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan op een cultuurhistorisch forteiland? Kom werken bij GeoFort.

GeoFort is een science center waar alles om de wereld draait. Het forteiland is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Belangrijke thema’s zijn klimaat, big data en geodesign. Daarnaast is het ook een spannende evenementenlocatie voor onder andere vergaderingen, congressen, klantendagen, maar ook voor familie-uitjes, feesten en partijen. GeoFort is een jonge stichting met grote ambities. Het werk vindt plaats in een kleinschalige, dynamische omgeving met betrokken collega’s.

De drie meest genoemde redenen waarom onze medewerkers werken bij GeoFort zo leuk vinden:

  • De natuurlijke omgeving
  • De grote mate aan vrijheid en flexibiliteit
  • De prettige en betrokken onderlinge sfeer

Evenementen en horeca

Horeca event medewerker

GeoFort is op zoek naar een enthousiaste horeca event medewerker (16-38 uur) die klaar is voor de volgende stap. Heb jij ervaring in de horeca en wil je meer verantwoordelijkheid? Bekijk dan snel onze vacature.

Vacature (chef) kok

Ben jij een enthousiaste en flexibele kok? Wij zijn voor ons restaurant op zoek naar een kok die ons team kan aanvullen voor 16 tot 38 uur per week (uren in overleg).

Vacature keukenmedewerker

Voor het restaurant zijn we op zoek naar enthousiaste keukenmedewerkers voor 16- 24 uur (ervaring is niet nodig). Het aantal uur dat je per week wil werken kunnen we in overleg bepalen.

Bijbaan | pannenkoekenbakker

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan deze zomervakantie? Kom dan werken op ons mooie forteiland in Herwijnen. Als pannenkoekenbakker verzorg je de lekkerste pannenkoeken voor onze museumbezoekers. Ervaring is niet nodig.

Vaste medewerker bediening | Eerste medewerker

GeoFort is op zoek naar een enthousiaste vaste medewerker bediening. Je werkt in het pannenkoekenrestaurant, maar je helpt ook bij de voorbereiding en uitvoering van feesten en (zakelijke) partijen.

Bijbaan | Medewerker bediening (oproep)

GeoFort is op zoek naar een enthousiaste medewerker bediening om het horecateam uit te breiden. Geen ervaring? Geen probleem! Je wordt door onze ervaren collega’s ingewerkt en begeleidt.

Stages bij GeoFort

Horeca stage

Volg je een horeca opleiding en ben je op zoek naar een leuke stage? Bij GeoFort ben je aan goede adres voor een veelzijdige stage op een unieke locatie.

Museum en onderwijs

Vacature Marketingmedewerker

Als marketingmedewerker help je mee om de bekendheid van GeoFort te vergroten. Door de combinatie van het museum en eventlocatie kent GeoFort verschillende doelgroepen waaronder gezinnen, onderwijs en het bedrijfsleven. Hierdoor is geen dag hetzelfde en is er genoeg te doen!

Vacature Entree & Museumwinkel medewerkers

Ben jij enthousiast, klantvriendelijk en wil je werken op het leukste fort van Nederland? Dan zoeken wij jou! We zijn op zoek naar meerdere Entree & Museumwinkel medewerkers (0-uren contract) die het leuk vinden om onze bezoekers te ontvangen en de museumwinkel op orde te houden. Ons museum is geopend in de weekenden en in alle schoolvakanties.

Minecraft begeleider

Vind jij Minecraft ook helemaal te gek en ben je opzoek naar een leuke en inspirerende bijbaan!? Wij zoeken enthousiaste Minecraft begeleiders. Kinderen kunnen op het GeoFort deelnemen aan Minecraft-speurtochten en workshops.

Vrijwilligers GeoFort

Creatieve duizendpoot (vrijwilliger)

We zijn op zoek naar een enthousiaste, sociale, vriendelijke, geduldige en creatieve duizendpoot die het heel leuk vindt om met kinderen te werken.

Vacatures Vrijwilligers

Vind je het leuk om bezoekers te woord te staan? Vertel je graag over vroeger? Ben je leraar geweest of vind je het leuk om kinderen iets te leren? Heb je groene vingers? Of ben jij helemaal gek op Minecraft en vind je het leuk kinderen hierin te begeleiden? GeoFort biedt diverse leuke werkplekken aan voor mensen die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk. Er is altijd wel iets dat bij jou past!