Werken bij

Op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan op een cultuurhistorisch forteiland? Kom werken bij GeoFort.

GeoFort is een science center waar alles om de wereld draait. Het forteiland is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Belangrijke thema’s zijn klimaat, big data en geodesign. Daarnaast is het ook een spannende evenementenlocatie voor onder andere vergaderingen, congressen, klantendagen, maar ook voor familie-uitjes, feesten en partijen. GeoFort is een jonge stichting met grote ambities. Het werk vindt plaats in een kleinschalige, dynamische omgeving met betrokken collega’s.

De drie meest genoemde redenen waarom onze medewerkers werken bij GeoFort zo leuk vinden:

  • De natuurlijke omgeving
  • De grote mate aan vrijheid en flexibiliteit
  • De prettige en betrokken onderlinge sfeer

GeoFort

Bedrijfsleider

GeoFort is op zoek naar een bedrijfsleider die de horeca naar een hoger level gaat brengen. Je bent een echt horeca mens die uitdagingen niet uit de weg gaat en kansen pakt om GeoFort te professionaliseren

Assistent Controller / Financieel Medewerker

Binnen onze organisatie wordt op verschillende gebieden door en voor mensen met geld gewerkt en dat vraagt om een tijdige en correcte vastlegging. Daarom is GeoFort op zoek naar een assistent controller/ financieel medewerker.

Onderwijsbegeleider

GeoFort heeft een breed educatief programma. Jaarlijks ontvangen we duizenden leerlingen op ons forteiland. Om de kwaliteit te blijven waarborgen en deze groei aan te kunnen, zijn wij op zoek naar meerdere onderwijsbegeleiders.

Minecraft begeleider

Vind jij Minecraft ook helemaal te gek en ben je opzoek naar een leuke en inspirerende bijbaan!? Wij zoeken een enthousiaste Minecraft begeleider. Kinderen kunnen op het GeoFort deelnemen aan Minecraft-speurtochten en workshops. Met 1000 miljard Minecraft blokjes is heel Nederland nagebouwd in Minecraft. Deze wereld heet GeoCraft en wordt geregeerd en uitgebouwd door de Geocraft community.

Pannenkoekenrestaurant de WereldPan

Zelfstandig werkend kok

Freelance of in dienstverband op min-max basis met minimaal 20 en maximaal 38 uur. De horecafaciliteiten bestaan bij GeoFort uit 9 verschillende locaties met 7 vergader-zalen. GeoFort faciliteert bruiloften, teambuildingsessie, familiefeesten en zakelijke bijeenkomsten van 8 tot 500 personen.

Keukenmedewerker

Je komt te werken binnen een kleinschalig team. Samen met jouw collega’s voorzie je onze gasten van heerlijke pannenkoeken. Met het team streef je altijd naar kwaliteit en zie je toe op de HACCP-normen. Je bent een flexibele, enthousiaste teamspeler (minimaal 16 jaar) en hebt een passie voor de horeca. Je hoeft geen afgeronde koksopleiding te bezitten, maar bent wel leergierig. Wij geven je de benodigde training en leiden je op tot zelfstandige.

Medewerker spoel

GeoFort is op zoek naar een enthousiaste spoelmedewerker om het horecateam uit te breiden. Werk jij graag achter de schermen? Lees dan gauw door!

Vrijwilligers GeoFort

Vacatures Vrijwilligers

Vind je het leuk om bezoekers te woord te staan? Vertel je graag over vroeger? Ben je leraar geweest of vind je het leuk om kinderen iets te leren? Heb je groene vingers? Of ben jij helemaal gek op Minecraft en vind je het leuk kinderen hierin te begeleiden? GeoFort biedt diverse leuke werkplekken aan voor mensen die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk. Er is altijd wel iets dat bij jou past!