Werken bij

Op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan op een cultuurhistorisch forteiland? Kom werken bij GeoFort.

GeoFort is een science center waar alles om de wereld draait. Het forteiland is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Belangrijke thema’s zijn klimaat, big data en geodesign. Daarnaast is het ook een spannende evenementenlocatie voor onder andere vergaderingen, congressen, klantendagen, maar ook voor familie-uitjes, feesten en partijen. GeoFort is een jonge stichting met grote ambities. Het werk vindt plaats in een kleinschalige, dynamische omgeving met betrokken collega’s.

De drie meest genoemde redenen waarom onze medewerkers werken bij GeoFort zo leuk vinden:

  • De natuurlijke omgeving
  • De grote mate aan vrijheid en flexibiliteit
  • De prettige en betrokken onderlinge sfeer

Evenementen en horeca

Vacature (chef) kok

Ben jij een enthousiaste en flexibele kok? Wij zijn voor ons restaurant op zoek naar een kok die ons team kan aanvullen voor 16 tot 38 uur per week (uren in overleg).

Vacature keukenmedewerker

Voor het restaurant zijn we op zoek naar enthousiaste keukenmedewerkers voor 16- 24 uur (ervaring is niet nodig). Het aantal uur dat je per week wil werken kunnen we in overleg bepalen.

Bijbaan | pannenkoekenbakker

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan deze zomervakantie? Kom dan werken op ons mooie forteiland in Herwijnen. Als pannenkoekenbakker verzorg je de lekkerste pannenkoeken voor onze museumbezoekers. Ervaring is niet nodig.

Vaste medewerker bediening | Eerste medewerker

GeoFort is op zoek naar een enthousiaste vaste medewerker bediening. Je werkt in het pannenkoekenrestaurant, maar je helpt ook bij de voorbereiding en uitvoering van feesten en (zakelijke) partijen.

Bijbaan | Medewerker bediening (oproep)

GeoFort is op zoek naar een enthousiaste medewerker bediening om het horecateam uit te breiden. Geen ervaring? Geen probleem! Je wordt door onze ervaren collega’s ingewerkt en begeleidt.

Stages bij GeoFort

Stage Eventplanner

Op deze stageplek kom je te werken binnen een gezellig kleinschalig team en ondersteun je de salesafdeling op verschillende fronten. Als stagiair eventplanner ben je verantwoordelijk voor het plannen van kleine partijen en onderhoud je het klantcontact. Daarnaast ga je ook zelfstandig aan de slag met het uitvragen van offertes bij externe leveranciers en hou je je ogen open voor nieuwe trends.

Horeca stage

Volg je een horeca opleiding en ben je op zoek naar een leuke stage? Bij GeoFort ben je aan goede adres voor een veelzijdige stage op een unieke locatie.

Museum en onderwijs

Onderwijsbegeleider (oproep)

GeoFort heeft een breed educatief programma. De leden van de onderwijsgroep begeleiden leerlingen uit zowel het basis- als voortgezet onderwijs. Jaarlijks ontvangen we duizenden leerlingen op ons forteiland. Om de kwaliteit te blijven waarborgen en deze groei aan te kunnen, zijn wij op zoek naar meerdere onderwijsbegeleiders.

Minecraft begeleider

Vind jij Minecraft ook helemaal te gek en ben je opzoek naar een leuke en inspirerende bijbaan!? Wij zoeken enthousiaste Minecraft begeleiders. Kinderen kunnen op het GeoFort deelnemen aan Minecraft-speurtochten en workshops.

Vrijwilligers GeoFort

Vacature onderwijs (vrijwilliger)

Ben jij die gedreven onderwijskracht die we zoeken? We zijn op zoek naar iemand die de leerlingen inspireert om niet alleen kennis op te doen, maar ook om actief betrokken te zijn bij het creëren van een betere toekomst.

Creatieve duizendpoot (vrijwilliger)

We zijn op zoek naar een enthousiaste, sociale, vriendelijke, geduldige en creatieve duizendpoot die het heel leuk vindt om met kinderen te werken.

Vacatures Vrijwilligers

Vind je het leuk om bezoekers te woord te staan? Vertel je graag over vroeger? Ben je leraar geweest of vind je het leuk om kinderen iets te leren? Heb je groene vingers? Of ben jij helemaal gek op Minecraft en vind je het leuk kinderen hierin te begeleiden? GeoFort biedt diverse leuke werkplekken aan voor mensen die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk. Er is altijd wel iets dat bij jou past!