Vacature zelfstandig werkend kok


Freelance of in dienstverband (uren in overleg)

Wat ga je doen?

Je komt te werken binnen een kleinschalig team, bestaande uit een aantal vaste medewerkers en groep oproepkrachten voor de bediening en de keuken.

Samen met jouw collega’s zorg je voor een goed voorbereidde mise en place, het bereiden en doorgeven van gerechten in ons pannenkoekenrestaurant de WereldPan en het verzorgen van buffetten, barbecues en 3-gangendiners voor onze events. Het takenpakket is dus erg divers. Met het team streef je altijd naar kwaliteit en zie je toe op de HACCP-normen.

Een aantal hoofdactiviteiten:

  • Zelfstandig bak je de lekkerste pannenkoeken;
  • Je verzorgt BBQ’s en diners voor zakelijke gasten of familiefeesten;
  • Je werkt samen met een team van keukenmedewerkers

Wat maakt jou de perfecte aanvulling van ons team?

Je bent een flexibele en enthousiaste kok met een afgeronde koksopleiding (bijna) op zak. Je hebt een passie voor koken en houdt van die heerlijke hectiek die af en toe hoort bij een dag in het mooie horeca vak. Je wilt samen en toch zelfstandig met ons de uitdaging aangaan om de gerechten op een creatieve manier te bereiden en te presenteren, zowel voor onze events als het restaurant.

Wat werken bij GeoFort zo leuk maakt

GeoFort is een bijzondere plek. Het forteiland is Unesco werelderfgoed en ligt midden in de natuur. Dit zorgt voor een unieke sfeer die zowel onze collega’s als bezoekers iedere dag weer beleven. Door de diversiteit in de events, is het een afwisselende baan en kunnen we gunstige werktijden bieden. Wanneer je werkt en hoeveel uur bepalen we in overleg met jou.

  • Werken binnen een enthousiast team
  • Sfeervolle werklocatie op een prachtig forteiland
  • Inspraak bij het maken van het rooster
  • Salaris indicatie: €2.200 tot €3.200 (o.b.v. 38-urige werkweek en afhankelijk van werkervaring)
  • Maandelijkse fooiverdeling
  • Reiskostenvergoeding €0,23/kilometer

Interesse?

Heb jij zin om de handen uit de mouwen te steken? Heb je zin in een dynamische, afwisselende werkplek? Stuur dan een e-mail naar vacature@geofort.nl onder vermelding van “zelfstandig werkend kok” of app naar 06-81623599.

GeoFort ligt zeer centraal gelegen in Nederland. Het vervoer met een auto is zeker aan te raden gezien de rustieke ligging.

Wat is GeoFort?

GeoFort is een uitdagend themapark waar alles om de aarde draait. Het is gesitueerd op een oud fort in de Nieuwe Hollandse Waterlinie. GeoFort is een jonge stichting met grote ambities. Het werk vindt plaats in een kleinschalige, dynamische omgeving met betrokken collega’s.

De horecafaciliteiten bestaan bij GeoFort uit 9 verschillende locaties met 7 vergader-zalen. GeoFort faciliteert bruiloften, teambuildingsessie, familiefeesten en zakelijke bijeenkomsten van 8 tot 500 personen.

Voor het museale gedeelte van GeoFort beschikken we over een restaurant-café met ruim terras waar binnen plek is voor 100 gasten en het terras plaats biedt aan 150 gasten.