Vacature zelfstandig werkend kok


4-daagse werkweek mogelijk, zondag vrij, aantrekkelijke werktijden

GeoFort is een oud fort in de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het forteiland wordt ingezet voor zakelijke events, festivals en partijen. Het eiland is de ideale locatie voor bijeenkomsten door de unieke ruimtes, van een historische kazernestraat tot een moderne vergaderzaal die goed te combineren zijn met de mooie buitenruimte. Ideaal voor barbecues en foodfestivals! Op het forteiland is in de oude artillerieloods een restaurant gevestigd. Het restaurant is de weekenden en schoolvakantie geopend voor museumbezoekers.

Wat ga je doen?

Je komt te werken binnen een gezellig team, bestaande uit een aantal vaste medewerkers en een groep oproepkrachten voor de bediening en de keuken. Je werkt nauw samen met onze Horeca & Event Manager om van iedere bijeenkomst een succes te maken. Samen met het team bedenk je nieuwe en verrassende menu’s en verzorg je buffetten, barbecues en diners voor onze events. Iedere partij is uniek, waardoor geen dag hetzelfde is bij GeoFort!

Wat maakt jou de perfecte aanvulling van ons team?

Je bent een flexibele en enthousiaste kok met een afgeronde koksopleiding (bijna) op zak. Je hebt een passie voor koken en houdt van die heerlijke hectiek die af en toe hoort bij een dag in het mooie horeca vak. Je wilt samen en toch zelfstandig met ons de uitdaging aangaan om de gerechten op een creatieve manier te bereiden en te presenteren, zowel voor onze events als het restaurant.

Wat werken bij GeoFort zo leuk maakt

GeoFort is een bijzondere plek. Het forteiland is Unesco werelderfgoed en ligt midden in de natuur. Dit zorgt voor een unieke sfeer die zowel onze collega’s als bezoekers iedere dag weer beleven. Door de diversiteit in de events, is het een afwisselende baan en kunnen we gunstige werktijden bieden. Denk bijvoorbeeld aan 4 dagen per week werken, op zondag vrij zijn, één keer in de maand een heel weekend vrij zijn. Wanneer je werkt en hoeveel uur bepalen we in overleg met jou.

 • Veelzijdige baan met culinaire diversiteit
 • Werken binnen een enthousiast team
 • Sfeervolle werklocatie op een prachtig forteiland
 • Inspraak bij het maken van het rooster
 • Salaris indicatie: €1.850 tot €2.200 (o.b.v. 38-urige werkweek en afhankelijk van werkervaring)
 • Maandelijkse fooiverdeling
 • Reiskostenvergoeding €0,23/kilometer

Interesse?

Heb jij zin om de handen uit de mouwen te steken? Heb je zin in een dynamische, afwisselende werkplek? Stuur dan een e-mail naar vacature@geofort.nl onder vermelding van “zelfstandig werkend kok” of app naar 06-25443341.

Direct solliciteren

"Verplicht" indicates required fields

NaamVerplicht
Hidden
Vul hier in op welke vacature je solliciteert
Drop files here or
Max. file size: 128 MB.
  PrivacyVerplicht

  GeoFort ligt zeer centraal gelegen in Nederland. Het vervoer met een auto is zeker aan te raden gezien de rustieke ligging.

  Wat is GeoFort?

  GeoFort is een uitdagend themapark waar alles om de aarde draait. Het is gesitueerd op een oud fort in de Nieuwe Hollandse Waterlinie. GeoFort is een jonge stichting met grote ambities. Het werk vindt plaats in een kleinschalige, dynamische omgeving met betrokken collega’s.

  De horecafaciliteiten bestaan bij GeoFort uit 9 verschillende locaties met 7 vergader-zalen. GeoFort faciliteert bruiloften, teambuildingsessie, familiefeesten en zakelijke bijeenkomsten van 8 tot 500 personen.

  Voor het museale gedeelte van GeoFort beschikken we over een restaurant-café met ruim terras waar binnen plek is voor 100 gasten en het terras plaats biedt aan 150 gasten.