Kinderfeestje

Vier je kinderfeestje bij GeoFort!
Start je feest met taart en ranja! Daarna kun je speuren en ontdekken in de GeoExperience en in de Speurtuin. Stap in een lift die zich dwars door de aardbodem boort, raak gedesoriënteerd in de ondergrondse gang, vind je weg als een zalm door het doolhof, schep landschappen in de interactieve zandbak en ervaar Nederland in duizend miljard Minecraft blokjes.

De kinderfeestjes vinden alleen plaats op zaterdag en zondag om 11:00 of 12:00 uur. In de schoolvakanties kunt u iedere dag, met uitzondering van de feestdagen, bij ons terecht. Reserveren is mogelijk tot maximaal 4 dagen van tevoren. De tijden van taart en eten kunnen niet verwisseld worden met elkaar. De kinderfeestjes worden niet begeleid door GeoFort. De museumkaart is niet geldig op dit arrangement.

(scroll naar beneden voor meer informatie en programma)

Leeftijd: 8-14 jaar
Prijs: € 16,95 per kind (min. 6 en max. 12 kinderen)
Duur kinderfeestje: 3-4 uur

(3 volwassenen vrij van entree per kinderfeestje)

Programma:

Start met een mooi versierde tafel, een huisgemaakte ‘Wereldbol taart’ van marsepein (max. 12 stukjes) en een kan ranja.

Daarna is er vrije toegang tot alle museumactiviteiten van de GeoExperience én de Speurtuin!

Indien gewenst, kun je per kind partyspecials bestellen: american pancakes, broodje knakworst, frieten en snacks. Deze worden om 15:00 uur geserveerd in het restaurant de Wereldpan.

Bekijk ook ons Minecraft kinderfeestje!