Kinderfeestje Minecraft VR

Minecraft VR kinderfeestje

Leeftijd: 10 – 14 jaar
Prijs:
€ 23,95 p.p. incl. museumbezoek (min. 5 en max. 8 kinderen, 3 volwassenen vrij van entree per kinderfeestje)
€ 14,95 p.p. zonder museumbezoek (min. 5 en max. 8 kinderen, 3 volwassenen vrij van entree per kinderfeestje)

Kinderfeestje met bezoek aan het museum
Bij aankomst ga je eerst op eigen gelegenheid op ontdekking in het interactieve museum. Het museum is in de winter vanaf 11.00 uur open in de zomer al vanaf 10.00 uur. Jullie mogen zelf bepalen hoe laat je bezoek start. Indien gewenst is het mogelijk om per kind partyspecials bij te bestellen voor de lunch: naturel pannenkoek met stroop/ poedersuiker, frieten en snacks.

In de middag rond 14.30 uur is het tijd voor taart en limonade! Na de taart ga je aan de slag met de Minecraft game van 15.00 tot 17.00 uur. Met een Minecraft expert gaan jullie op zoek naar verstopte codes in Virtual Reality. Tijdens het feestje is het gewenst dat ouders actief betrokken zijn als begeleiders. Je hoeft geen kennis van Minecraft te hebben.

Kinderfeestje zonder bezoek aan het museum
Het kinderfeestje is ook te boeken zonder bezoek aan het museum. Je start dan om 14.30 uur direct met taart en limonade. Na de taart ga je aan de slag met de Minecraft game van 15.00 tot 17.00 uur. Met een Minecraft expert gaan jullie op zoek naar verstopte codes in Virtual Reality. Tijdens het feestje is het gewenst dat ouders actief betrokken zijn als begeleiders. Je hoeft geen kennis van Minecraft te hebben.

Na de Minecraft game is het mogelijk om het kinderfeestje af te sluiten in het restaurant en per kind partyspecials bij te bestellen : naturel pannenkoek met stroop/ poedersuiker, frieten en snacks.

Heb je na het reserveren hier vragen over de taart en/of de partyspecials? Stuur dan een mailtje naar restaurant@geofort.nl .

(scroll naar beneden voor meer informatie over de Minecraft workshop en aanvullende informatie)

Minecraft in Virtual Reality

Stap samen in de virtuele realiteit van heel Nederland in Minecraft en ontrafel de geheime inhoud van de Enderchest. Bewapend met luchtkaarten in de digital Minecraft twin van Eindhoven, Rotterdam en Amsterdam ga je op zoek naar verstopte cijfercodes. Elk gevonden cijfercode brengt je dichter bij de juiste cijfercombinatie om de cijfersloten aan de Enderchest te kraken. Teamwork en kaartlezen vormen de sleutel tot succes. Met de geopende Enderchest verleg je de grens van de digitale Minecraft-wereld naar de echte wereld en ga je met behulp van de verkregen coördinaten op het Forteiland op zoek naar geheime schatten. 

Na het harde speurwerk is het tijd voor fun! Breng je Minecraft bouwskills naar het volgende level door in de 3D omgeving die voor je ogen verschijnt het mooiste bouwwerk uit de grond te stampen of ga het gevecht aan met een levensechte zombie die in virtuele realiteit mogelijk nog enger klinkt dan ooit. Een spannende VR Minecraft survival sessie samen met je vrienden en vriendinnen, dat is toch te gek?!

Handig om te weten:

  • De Minecraft feestjes vinden alleen op zaterdag en zondag plaats (en eventueel in de schoolvakanties op basis van beschikbaarheid).
  • De taart, limonade en toegang tot het museum zijn inbegrepen bij de prijs van €23,95 p.p.
  • Het museumbezoek wordt niet begeleid door GeoFort
  • Het kinderfeestje is ook te reserveren zonder museumbezoek. De prijs per persoon is dan €14,95
  • Het is toegestaan eigen consumpties mee te nemen. Het is niet toegestaan deze te nuttigen in het museum. Eigen eten en drinken kan genuttigd worden in de Vleermuisspeurtuin. Hier staan diverse picknickbanken waar u plaats kunt nemen.
  • De museumkaart is niet geldig op dit arrangement
  • Het minimaal aantal kinderen is 5 kinderen. Zijn er minder kinderen aanwezig, dan blijft het te betalen bedrag gelijk aan 8 kinderen
  • Annuleren van een kinderfeestje kan kosteloos tot 7 dagen voor de geplaatste reservering
  • Het afmelden van een kind kan tot 24 uur voor de geplaatste reservering.
  • Annuleren kan per e-mail en telefonisch