Feest

Iets te vieren en op zoek naar een locatie centraal gelegen in Nederland? GeoFort is een unieke locatie voor elk soort feest of evenement. Van een origineel kinderfeestje tot familiedag en van babyshower tot een knallend huwelijksfeest. Er zijn talloze mogelijkheden om van iedere gelegenheid een geslaagd feest te maken! Kinderen vermaken zich in de GeoExperience en de Vleermuisspeurtuin. Geniet met de hele familie van een smakelijke lunch, brunch, high tea, borrel of BBQ. Reserveer een rondleiding waar je van alles te weten komt over de vroegere rol van het fort en de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Kortom, een ideale combinatie van samen iets doen en gezellig eten, voor jong en oud!

De locatie van het forteiland ligt centraal in Nederland, in het uitgestrekte groene landschap van de Betuwe, nabij de A2, A15 en A27. Meer weten? Kom gerust een kijkje nemen of neem contact op via op (0345) 630 480 of sales@geofort.nl.

Familiefeest

Opa of oma jarig, een jubileum, trouwdag of gewoon zomaar iets met elkaar te vieren? GeoFort is de ideale locatie voor jullie familiefeest! De kinderen kunnen heerlijk vrij spelen in de GeoExperience en Vleermuisspeurtuin. Er zijn ook gezamenlijke extra activiteiten te boeken. Denk aan bamboe bouwen, Battle of Element en de Escape room.  Culinair kom je ook niets te kort. Voor of na jullie bezoek kunt u genieten van een lekkere lunch, borrel of zelfs bbq. Bekijk hier de diverse arrangementen of neem contact op voor de mogelijkheden. Familiefeest-arrangementen kunt u elke dag van de week boeken.

Kinderfeestje

Vier je verjaardag bij GeoFort – hoe leuk is dat! Speel samen met je vriendjes en vriendinnetjes in de Vleermuisspeurtuin. Ga op reis naar de kern van de aarde met de lift. En wie navigeert het best in het geurendoolhof?

Prijs: € 16,00 p.p. (min. 6 en max. 12 kinderen)*

*2 volwassenen vrij van entree per kinderfeestje, vanaf 10 kinderen zijn 3 volwassenen gratis.

Programma:
Start met een mooi versierde tafel, een huisgemaakte ‘Wereldbol taart’ van marsepein (max. 12 stukjes) en één kan ranja. Daarna speuren en ontdekken in de GeoExperience (kinderfeestjes worden niet door GeoFort begeleid).

Duur kinderfeestje totaal: 3 uur.

Indien gewenst, kun je per kind partyspecials bestellen: american pancakes, broodje knakworst, frieten en snacks. Deze worden aan het eind van het feestje geserveerd in het 3D Café.

Let op: De kinderfeestjes vinden alleen plaats op zaterdag en zondag om 11:00 of 12:00 uur. In de schoolvakanties kunt u iedere dag, met uitzondering van de feestdagen, bij ons terecht. Kinderfeestjes worden niet begeleid door GeoFort. De museumkaart is niet geldig op dit arrangement.

Reserveer hier uw kinderfeestje om.. (vervolgens kunt u de gewenste datum kiezen)
Kinderfeestje 11.00 uur
Kinderfeestje 12.00 uur

Minecraft kinderfeestje

Onder begeleiding van een Minecraft expert gaan jullie als Minecraft-avonturier in een virtueel Nederland in Minecraft op zoek naar verstopte codes. Met behulp van 25 luchtkaarten ga je met elkaar speuren naar 25 geheime codes. Deze ontdekkingstocht leidt tot een juiste cijfercombinatie waarmee de code van een cijferslot gekraakt kan worden en de magische inhoud van de ‘Enderchest’ ontrafeld wordt. Ga vervolgens met de gevonden X en Y coördinaten op onderzoek uit op het echte forteiland van GeoFort om de creeper-, spin- en zombie-code te vinden. Verken daarna het digitale GeoFort in Minecraft om de lava te ontwijken tijdens een spannend parcours en ontdek zelf hoe de virtuele wereld en de echte wereld in elkaar overlopen. Voor zowel gevorderde als minder ervaren Minecrafters en zowel voor jongere als oudere kinderen hebben wij de juiste opdrachten in huis zodat je de uitdaging kan aangaan die jij bij je past!!

Leeftijd 8 – 14 jaar
Prijs: € 22,- p.p. (min. 8 en max. 12 kinderen)

(2 volwassenen vrij van entree per kinderfeestje, vanaf 10 kinderen zijn 3 volwassenen gratis.)

Programma: 10.00 uur start met 2-urige Minecraft game. Om 12.00 uur een mooi versierde tafel, één kan ranja en een huisgemaakte Minecraft taart van marsepein. Daarna nog vrije toegang tot de GeoExperience (GeoExperience wordt niet door GeoFort begeleid).

Tijdens het feestje is het gewenst dat ouders actief betrokken zijn als begeleiders. Je hoeft geen kennis van Minecraft te hebben, maar het is belangrijk dat je actief meehelpt om de kinderen te helpen de schat te zoeken!

Duur Minecraft feestje totaal (gemiddeld): 3 – 4 uur

Indien gewenst, kun je per kind partyspecials bestellen: american pancakes, broodje knakworst, frieten en snacks. Deze worden om 12.00 uur geserveerd in het 3D Café. (Indien je voor partyspecials kiest, dan wordt de taart om 15.00 uur geserveerd.)

De Minecraft feestjes vinden alleen op zaterdag en zondag plaats (en eventueel in de schoolvakanties op basis van beschikbaarheid) en starten om 10.00 uur. De museumkaart is niet geldig op dit arrangement

Reserveer hier >>

Trouwen

Elkaar het ja-woord geven op een unieke historische locatie. GeoFort biedt een prachtig decor voor jullie ideale trouwdag, midden in de groene omgeving van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Een feestelijke, historische en sfeervolle locatie, waarbij elk onderdeel van jullie trouwdag een hoogtepunt wordt. Bekijk de speciale Trouwen bij GeoFort pagina >>