Feest

Iets te vieren en op zoek naar een locatie centraal gelegen in Nederland? GeoFort is een unieke locatie voor elk soort feest of evenement. Van een origineel kinderfeestje tot familiedag en van babyshower tot een knallend huwelijksfeest. Er zijn talloze mogelijkheden om van iedere gelegenheid een geslaagd feest te maken! Kinderen vermaken zich in de GeoExperience en de Vleermuisspeurtuin. Geniet met de hele familie van een smakelijke lunch, brunch, high tea, borrel of BBQ. Reserveer een rondleiding waar je van alles te weten komt over de vroegere rol van het fort en de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Kortom, een ideale combinatie van samen iets doen en gezellig eten, voor jong en oud!

De locatie van het forteiland ligt centraal in Nederland, in het uitgestrekte groene landschap van de Betuwe, nabij de A2, A15 en A27.

0345 - 630 480
feest@geofort.nl

Familiefeest

Opa of oma jarig, een jubileum, trouwdag of gewoon zomaar iets met elkaar te vieren? GeoFort is de ideale locatie voor jullie familiefeest! De kinderen kunnen heerlijk vrij spelen in de GeoExperience en Vleermuisspeurtuin. Culinair kom je ook niets te kort. Voor of na jullie bezoek kunt u genieten van een lekkere lunch, borrel of zelfs bbq. Bekijk hier de diverse arrangementen of neem contact op voor de mogelijkheden. Familiefeest-arrangementen kunt u elke dag van de week boeken.

Trouwen

Elkaar het ja-woord geven op een unieke historische locatie. GeoFort biedt een prachtig decor voor jullie ideale trouwdag, midden in de groene omgeving van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Een feestelijke, historische en sfeervolle locatie, waarbij elk deel van jullie trouwdag een hoogtepunt wordt.

Kinderfeestje

Vier je verjaardag bij GeoFort – hoe leuk is dat! Speel samen met je vriendjes en vriendinnetjes in de Vleermuisspeurtuin. Ga op reis naar de kern van de aarde met de lift. En wie navigeert het best in het geurendoolhof?

Minecraft Kinderfeestje

Onder begeleiding van een Minecraft expert gaan jullie als Minecraft-avonturier in een virtueel Nederland in Minecraft op zoek naar verstopte codes. Met behulp van 25 luchtkaarten ga je met elkaar speuren naar 25 geheime codes. Deze ontdekkingstocht leidt tot een juiste cijfercombinatie waarmee de code van een cijferslot gekraakt kan worden en de magische inhoud van de ‘Enderchest’ ontrafeld wordt. 

Events

Benieuwd naar de mogelijkheden voor (zakelijke) Events, Feesten of Festivals?