Werken bij – Vrijwilligers

Vind je het leuk om bezoekers te woord te staan?  Vertel je graag over vroeger?  Ben je leraar geweest of vind je het leuk om kinderen iets te leren? Heb je groene vingers? Of ben jij helemaal gek op Minecraft en vind je het leuk kinderen hierin te begeleiden?

GeoFort is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers als gids, entreemedewerker, groenbeheerder en onderwijs- en Minecraftbegeleider.

GeoFort is een interactief science center waar alles om de wereld draait. Onze missie is om een breed publiek op een boeiende wijze te laten ervaren hoe interessant en relevant de geo-wereld is. Om alles draaiende te houden kan GeoFort niet zonder vrijwilligers. Het fort ligt op een kwartier fietsen van (station) Leerdam.

Gids

De gidsen van GeoFort leiden de bezoekers rond over het forteiland. Als gids vertel je over de geschiedenis van het fort en over wat er momenteel te beleven is. Vind je het leuk om enthousiast een verhaal vertellen en heb je interesse in historie, meld je dan aan als vrijwilliger.

Onderwijsbegeleider

Als onderwijsbegeleider begeleid je leerlingen tijdens (thematische) schoolreizen. Je leert de kinderen op een leuke manier wat er allemaal reilt en zeilt in, op en rondom de planeet aarde. Ervaring in het onderwijs en Geo is niet noodzakelijk. We zoeken mensen die het leuk vinden om voor een groep te staan en die graag het verhaal van de planeet aarde overbrengen. Herken je jezelf hierin, laat het ons vandaag nog weten!

Minecraft begeleider

Als Minecraft-begeleider op het Fort maak je deel uit van een jong en enthousiast Minecraft-team. Je leert op het GeoFort Minecraft net op een andere manier kennen en je ervaart tijdens onze workshop hoe het werken met kaarten, kisten en codes de fun-factor van Minecraft vergroot. Niet alleen verover jij een plek als begeleider op het Fort, in GeoCraft wordt jij aangenomen als GeoBurgemeester van heel Nederland.

Entreemedewerker

Onze entreemedewerkers helpen de bezoekers wegwijs te worden op het fort. Daarnaast verkoop je als entreemedewerker toegangsbewijzen en winkelartikelen. Je bent het visiteplaatje van GeoFort. Dus heb je een vriendelijke uitstraling en wil je graag balie- en winkelervaring opdoen (of heb je die al), dan zoeken wij jou!

Groenbeheer

De medewerker beheer en onderhoud houdt zich bezig met het onderhoud van het fort en forteiland. Technische kennis is mooi meegenomen maar zeker geen must. Groene vingers zijn van harte welkom. Kom jij ons helpen GeoFort er mooi uit te laten zien voor de bezoekers?

Wat biedt GeoFort

  • Inspirerend vrijwilligerswerk op een prachtig forteiland;
  • Goede begeleiding;
  • Flexibele werktijden (werktijden en -dagen worden altijd in overleg bepaald);
  • Reiskosten.

Naast werkervaring en leuke collega’s, krijg je, met je gezin, gratis toegang tot GeoFort, een jaarlijkse lunchbon voor het 3D café op het forteiland én een jaarlijks vrijwilligersuitje!

Heb je interesse of wil je graag meer weten over GeoFort en/of de vrijwillige functies, neem dan contact op met onze vrijwilligerscoördinator Lieke De Ruyter – De Wildt op via vrijwilligers@geofort.nl of via 0345 – 630 480