Vacature - Onderwijsbegeleider

GeoFort zoekt onderwijsbegeleiders!

GeoFort is een educatief en interactief museum met als thema de toekomst van planeet aarde, gevestigd op een spannend fort in de Nieuwe Hollandse Waterlinie. De missie van GeoFort is om een breed publiek op een boeiende wijze te laten ervaren hoe interessant en relevant duurzame thema’s als klimaat, voedselinnovatie, energietransitie en natuur zijn.

GeoFort heeft een breed educatief programma. De leden van de onderwijsgroep begeleiden leerlingen uit zowel het basis- als voortgezet onderwijs. Jaarlijks ontvangen we duizenden leerlingen op ons forteiland. Om de kwaliteit te blijven waarborgen en deze groei aan te kunnen, zijn wij op zoek naar meerdere:

Onderwijsbegeleiders
(oproepbasis)

Wat ga je doen?

Als onderwijsbegeleider geef je een geslaagde interactieve lesmodule gericht op de toekomst van de planeet aarde die aansluit bij het niveau, leeftijd en sociaal-culturele achtergrond van de leerlingen. De modules op het GeoFort duren 45 minuten en je bent aan de slag met maximaal 16 leerlingen per module onder mede-begeleiding van een docent van school. Docenten van de school zijn verantwoordelijk voor de orde-bewaking en als GeoFort docent neem jij de verantwoording voor de inhoud van de module en het overdragen van kennis aan de leerlingen. De inhoud van de module kun je steeds wat aanpassen, waarbij je ter plekke afstemt op het niveau en sfeer van de betreffende groep.

Functie-eisen

  • Affiniteit met onderwijs, om kunnen gaan met groepen kinderen en leerlingen van het basis- en voortgezet onderwijs
  • Goede sociale en pedagogische vaardigheden
  • Klantgericht en gastvrij
  • Zelfstandig kunnen werken
  • Goed om kunnen gaan met drukte
  • Kunnen schakelen bij wijzigingen/calamiteiten op de dag zelf: flexibele instelling
  • Bij voorkeur woonachtig in de buurt van Herwijnen (tot max. 30 km)

Wat biedt GeoFort?

Het salaris is afhankelijk van werkervaring; € 15,71 tot 16,51 per uur (dit zijn all-in lonen inclusief vakantie-uren en vakantiegeld).

GeoFort biedt een leuke werksfeer in een unieke werkomgeving. Daarnaast zijn er mogelijkheden om het takenpakket uit te breiden binnen onderwijs en/of andere afdelingen. Werktijden worden op basis van beschikbaarheid en schoolbezoeken bepaald.

Interesse?

Herken je jezelf in het profiel en wil je reageren? Stuur dan een e-mail onder vermelding van “onderwijsbegeleider” naar vacature@geofort.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.