Vacature -Onderwijsbegeleider

GeoFort zoekt onderwijsbegeleiders!

GeoFort is een educatief en interactief museum op het gebied van navigatie, aarde en klimaat, gevestigd op een spannend fort in de Nieuwe Hollandse Waterlinie. De missie van GeoFort is om een breed publiek op een boeiende wijze te laten ervaren hoe interessant en relevant de geo-wereld is.

Onderwijs

GeoFort heeft een breed educatief programma. De leden van de onderwijsgroep begeleiden leerlingen uit zowel het basis- als voortgezet onderwijs. Jaarlijks ontvangen we duizenden leerlingen op ons forteiland. Om de kwaliteit te blijven waarborgen en deze groei aan te kunnen, zijn wij op zoek naar meerdere:

Onderwijsbegeleiders
Freelance/ ZZP | vrijwilligers | dienstverband*

Functie-eisen

 • Affiniteit met onderwijs, om kunnen gaan met groepen kinderen en leerlingen van het basis- en voortgezet onderwijs
 • Goede sociale en pedagogische vaardigheden
 • Affiniteit en/of ervaring met geo is een pre
 • Klantgericht en gastvrij
 • Zelfstandig kunnen werken
 • Goed om kunnen gaan met drukte
 • Kunnen schakelen bij wijzigingen/calamiteiten op de dag zelf: flexibele instelling

Wat biedt GeoFort?

GeoFort biedt een leuke werksfeer in een unieke werkomgeving. Daarnaast zijn er mogelijkheden om het takenpakket uit te breiden binnen onderwijs en/of andere afdelingen. Werktijden worden op basis van beschikbaarheid en schoolbezoeken bepaald.

*De vacature kan ook in dienstverband ingevuld worden. Wel vragen we dan flexibiliteit om ook bij andere afdelingen ingezet te worden, wanneer het in het onderwijs rustig is (schoolvakanties en winterperiode). Denk hierbij aan bijvoorbeeld de entree van het museum, beheer & onderhoud of in de horeca. Uiteraard kunnen we in overleg kijken welke afdelingen het beste bij je passen.

Het salaris is afhankelijk van werkervaring; € 2.000 – €2.600 per maand bij een 38-urige werkweek. Reiskostenvergoeding €0,23/ kilometer.

Interesse?

Herken je jezelf in het profiel en wil je reageren? Stuur dan een e-mail onder vermelding van “onderwijsbegeleider” naar vacature@geofort.nl of app naar 06-25443341.

Direct solliciteren

"Verplicht" indicates required fields

NaamVerplicht
Hidden
Vul hier in op welke vacature je solliciteert
Drop files here or
Max. file size: 128 MB.
  PrivacyVerplicht

  Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.