Tickets voor GeoFort

Bestel hieronder uw tickets voor een bezoek aan de GeoExperience. Het reserveren van een online ticket is verplicht vanwege de huidige corona maatregelen in Nederland. Het restaurant is voor iedereen de hele dag door geopend. 

Reguliere tickets

Bestel vooraf!
0 t/m 3 jaar
Gratis
4 t/m 12 jaar
€12,00
Vanaf 13 jaar
€13,50
Museumkaart (inclusief koffie, thee of ranja bij ontvangst)
€2,50

RIVM richtlijnen

GeoFort vindt het belangrijk dat al onze bezoekers een fijne beleving hebben op ons fort, museum en restaurant.  De veiligheid en gezondheid van onze gasten staat daarbij op de eerste plaats.

Daarvoor hebben in lijn met de RIVM voorwaarden onze activiteiten en exhibits aangepast.

We werken met timeslots met bezoek van drie uur en (eenrichting)routes. De meeste activiteiten vinden buiten plaats. Gelukkig beschikt GeoFort over een heerlijke buitenplaats waar veel ruimte is voor bezoekers.

Onze medewerkers kunnen bezoekers vriendelijk doch ook strikt verzoeken om de route en hygiëne maatregelen in acht te nemen. Van ons kunt u verwachten dat we daarnaast regelmatig schoonmaken en er alles aan doen om uw verblijf zo prettig mogelijk te laten zijn.  De timeslots en arrangementen zorgen ervoor dat we niet te veel bezoekers hebben en kunnen daarmee te veel mensen op één plaats voorkomen.

Graag horen wij u tips of opmerkingen waar we uw bezoek nog beter en prettiger kunnen maken. Neem daarvoor contact met ons op.