Extra Minecraft VR dagen

Za & Zo

De workshop Minecraft in VR is heel populair en in de schoolvakanties snel volgeboekt. Daarom organiseren we extra dagen voor de Minecraft VR workshop. Wil jij virtueel in 3 dimensies door heel Nederland vliegen? Reserveer dan snel jouw plekje!

In deze workshop maak je een 3-dimensionale virtuele reis door heel Nederland in Minecraft. Zet een VR-bril op en beleef je lievelingsspel Minecraft alsof het echt is. Loop, spring, vlieg en zwem door deze fascinerende wereld. Zie met eigen ogen hoe deze virtuele wereld is opgebouwd met 1000 miljard Minecraft blokken. Zie je eigen wijk in Minecraft door de virtual-reality bril verschijnen en ervaar hoe je zwevend boven de daken van je eigen huis naar je school een vlucht kunt maken.

Annuleringsvoorwaarden tickets:
Annuleren is mogelijk tot 24 uur van tevoren. Bij annulering binnen 24 uur voor de reservering vind er geen restitutie plaats.

Handig om te weten:

  • de VR workshop is voor kinderen van ongeveer 10 jaar en ouder
  • het is wenselijk dat de ouders/ verzorgers bij de workshop aanwezig zijn om de kinderen te helpen waar nodig met de bediening van de knoppen
  • de kinderen moeten wennen aan de VR bewegingen. Het kan dus even duren voordat het kind echt aan het spelen is
  • sommige kinderen vinden de VR na een tijdje spelen niet fijn meer aanvoelen. Het is uiteraard mogelijk om eerder te stoppen

De Minecraft VR workshop staat los van de GeoExperience. Je hoeft alleen voor kinderen te reserveren. De workshop duurt ongeveer 45 minuten. en kost €7,50 per kind.