Grote Minecraft workshop

GeoFort brengt het spelen in Minecraft naar een volgend level. We hebben heel Nederland in Minecraft ingeladen met 1000 miljard Minecraft blokken! 

Ben jij een echte Minecraft-fan? Dan is deze workshop iets voor jou!

Samen met één van onze Minecraft-experts ga jij op avontuur op de GeoCraft server. Tijdens deze workshop gaan we je ouders overtuigen dat Minecraft heel erg leerzaam is. GeoFort brengt namelijk het spelen in Minecraft naar het volgende level en laat jou heel Nederland in Minecraft ontdekken. Je gaat zonder aan te schuiven in een lange rij de attracties van de Efteling bezoeken, land je op het dak van je huis en vlieg je digitaal door je eigen buurt.

Je bouw-skillz worden tijdens deze workshop ook op de proef gesteld! Kun jij bewijzen dat je in korte tijd een fantastisch bouwwerk uit de grond kunt stampen? Doe mee met de workshop en verover samen met ons heel Nederland in Minecraft.

In de workshop op het GeoFort leren niet alleen de kinderen, maar ook de ouders hoe goed Minecraft is voor de navigatie-vaardigheden…!

De extra Minecraft workshop staat los van de GeoExperience. De workshop duurt 60 minuten en wordt op twee tijdstippen aangeboden; 11:00 uur en 12:30 uur. Je hoeft alleen voor kinderen te reserveren. Deelname is €5,- per kind (geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar).

Minecraft event