Grote Minecraft workshop

GeoFort brengt het spelen in Minecraft naar een volgend level. We hebben heel Nederland in Minecraft ingeladen met 1000 miljard Minecraft blokken! 

In de kerstvakantie gaan we weer aan de slag met de Minecraft workshops.

GeoCraft workshop

Samen met één van onze Minecraft-experts ga jij op avontuur op de GeoCraft server. Tijdens deze workshop gaan we je ouders overtuigen dat Minecraft heel erg leerzaam is. GeoFort brengt namelijk het spelen in Minecraft naar het volgende level en laat jou heel Nederland in Minecraft ontdekken. Je gaat zonder aan te schuiven in een lange rij de attracties van de Efteling bezoeken, land je op het dak van je huis en vlieg je digitaal door je eigen buurt. Je bouw-skillz worden tijdens deze workshop ook op de proef gesteld! Kun jij bewijzen dat je in korte tijd een fantastisch bouwwerk uit de grond kunt stampen? Doe mee met de workshop en verover samen met ons heel Nederland in Minecraft. (leeftijdsindicatie 8+)

Minecraft programmeerworkshop

Tijdens deze workshop leer je de beginselen van programmeren in Java. Je moet een beweegbare Minecraft-robot de juiste kant opsturen, zodat je een spannende opdracht goed kan vervullen. Met eenvoudige symbolen ga je programmeren. Het is fun en leerzaam. Deze workshop is door TU Delft Science Centre ontwikkeld en geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar (indicatie).

De extra Minecraft workshop staat los van de GeoExperience. Je hoeft alleen voor kinderen te reserveren. Deelname is €5,- per kind.

Annuleringsvoorwaarden tickets:
Annuleren is mogelijk tot 24 uur van tevoren. Bij annulering binnen 24 uur voor de reservering vind er geen restitutie plaats.