Arrangementen

Op zoek naar een leuke dag uit met een (grote) groep? GeoFort heeft een aantal arrangementen voor jong en oud. Of het nu kinderfeestjes, familiebijeenkomsten (lunch / brunch) of verjaardagsfeestjes zijn, op GeoFort valt voor iedereen wat te beleven! Ook is GeoFort een ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen en bedrijfsuitjes. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden op geofortevents.nl >>

Hieronder een greep uit ons aanbod. Sluit dit niet direct aan bij uw wensen, neem dan contact op zodat wij een arrangement op maat kunnen samenstellen.

Shared Family Lunch

Een (geo)experience rijker ga je samen aan tafel voor een familielunch waarbij iedereen kan eten wat hij of zij lekker vindt. Op grote houten planken worden diverse lekkernijen geserveerd. Denk aan seizoensalade, Linge- en maisbrood met tapenade. Zoet beleg, kazen en vleeswaren.

Prijs: volwassenen € 12,90*/ kinderen (4 t/m 12 jaar) € 7,70* p.p (bij minimaal 6 personen). * De prijzen zijn exclusief drankjes.
Uit te breiden met: seizoensoep € 4,10 Oma Bob’s kroket € 2,10

Reserveren is niet nodig tenzij de groep groter is dan 10 personen. Dan graag even contact opnemen.

Shared Family Dinner

Geniet na een verkwikkende (geo)experience van een gezamenlijk familiediner waarbij iedereen kan eten wat hij of zij lekker vindt. De gerechten worden op houten planken en in grote schalen geserveerd. Overheerlijk gebakken kipfilet en rolletje pangafilet gevuld met zalm in witte wijn met knoflooksaus. Uiteraard met frieten, salade en gebakken seizoensgroenten.

Vaste tijd van serveren: 17.00 uur (na sluiting GeoExperience)
Prijs: volwassenen € 21,10*/ kinderen (3 t/m 12 jaar)  € 13,90* (van 0-2 jaar gratis). * De prijzen zijn exclusief drankjes.

Reserveren is niet nodig tenzij de groep groter is dan 30 personen. Dan graag even contact opnemen.

High tea

Onze High Tea is voorzien van een variatie aan zoet en hartige lekkernijen. Denk hierbij aan sandwiches, wraps, scones met cream en jam, mini quiches, chocolade en gebak. Daarbij serveren we verschillende soorten thee voor de liefhebber. Reserveren>>

Prijs: volwassenen € 25,70/ kinderen (3 t/m 12 jaar) € 13,90 (van 0-2 jaar gratis)
Beschikbaar vanaf: 10 volwassenen

High Tea Deluxe

Tijdens de High Tea Deluxe verzorgen wij de volgende heerlijkheden: pompoenpittenbrood op stok, scones met cream en jam, mini bavaroise, mini soesjes en macarons. Quiche, pasteitje pesto, saté gehaktballetjes, wrap met zalm en roomkaas & Italiaanse parmaham en rauwkost, pasteitje zongedroogde tomaatjes. Luxe toast met filet americain, room brie en peper paté. Inclusief thee en water. Indien jullie  graag een glaasje wijn nuttigen bij de High Tea Deluxe, dan zal de wijn extra aan u worden berekend. Reserveren>>

Prijs: volwassenen € 28,30 / kinderen (3 t/m 12 jaar) € 14,40 (van 0-2 jaar gratis)
Beschikbaar vanaf: 10 volwassenen

Minecraft kinderfeestje

Onder begeleiding van een Minecraft expert gaan jullie als Minecraft-avonturier in een virtueel Nederland in Minecraft op zoek naar verstopte codes. Met behulp van 25 luchtkaarten ga je met elkaar speuren naar 25 geheime codes. Deze ontdekkingstocht leidt tot een juiste cijfercombinatie waarmee de code van een cijferslot gekraakt kan worden en de magische inhoud van de ‘Enderchest’ ontrafeld wordt. Ga vervolgens met de gevonden X en Y coördinaten op onderzoek uit op het echte forteiland van GeoFort om de creeper-, spin- en zombie-code te vinden. Verken daarna het digitale GeoFort in Minecraft om de lava te ontwijken tijdens een spannend parcours en ontdek zelf hoe de virtuele wereld en de echte wereld in elkaar overlopen. Voor zowel gevorderde als minder ervaren Minecrafters en zowel voor jongere als oudere kinderen hebben wij de juiste opdrachten in huis zodat je de uitdaging kan aangaan die jij bij je past!!

Leeftijd 8 – 14 jaar
Prijs: € 21,- p.p. (min. 8 en max. 12 kinderen)

Programma: 10.00 uur start met 2-urige Minecraft game. Om 12.00 uur een mooi versierde tafel, één kan biologische appelsap en een huisgemaakte Minecraft taart van marsepein. Daarna nog vrije toegang tot de GeoExperience (GeoExperience wordt niet door GeoFort begeleid).

Tijdens het feestje is het gewenst dat ouders actief betrokken zijn als begeleiders. Je hoeft geen kennis van Minecraft te hebben, maar het is belangrijk dat je actief meehelpt om de kinderen te helpen de schat te zoeken!

Duur Minecraft feestje totaal (gemiddeld): 3 – 4 uur

Indien gewenst, kunt je per kind partyspecials bestellen: american pancakes, broodje knakworst, frieten en snacks. Deze worden om 12.00 uur geserveerd in het 3D Café. (Indien je voor partyspecials kiest, dan wordt de taart om 15.00 uur geserveerd.)

De Minecraft feestjes vinden alleen op zaterdag en zondag plaats (en eventueel in de schoolvakanties op basis van beschikbaarheid) en starten om 10.00 uur.

Reserveer hier >>

Kinderfeestje

Vier je verjaardag op GeoFort! Samen met je vriendjes en vriendinnetjes bepaal jij zelf wat je wel en niet wilt doen. Wie navigeert het best op geur? Volg de route naar het intelligent doolhof, ga op reis naar de kern van de aarde en speel mee in de Vleermuisspeurtuin!

Prijs: € 15,00 p.p. (min. 6 en max. 12 kinderen)

(2 volwassenen vrij van entree per kinderfeestje, vanaf 10 kinderen zijn 3 volwassenen gratis.)

Programma:
Start met een mooi versierde tafel, een huisgemaakte ‘Wereldbol taart’ van marsepein (max. 12 stukjes) en één kan biologische appelsap. Daarna speuren en ontdekken in de GeoExperience (kinderfeestjes worden niet door GeoFort begeleid).

Duur kinderfeestje totaal: 3 uur.

Indien gewenst, kunt je per kind partyspecials bestellen: american pancakes, broodje knakworst, frieten en snacks. Deze worden aan het eind van het feestje geserveerd in het 3D Café.

Let op: De kinderfeestjes vinden alleen op zaterdag en zondag vanaf 11:00 uur plaats. In de schoolvakanties kunt u iedere dag, met uitzondering van de feestdagen, bij ons terecht. Kinderfeestjes worden niet begeleid door GeoFort. De museumkaart is niet geldig op dit arrangement.

Reserveer hier >>

Maak je eigen GeoFort uitnodiging bij Greetz: versie 1 en versie 2 >>

Barbecue rookt op GeoFort

Heerlijk dat de dagen weer langer worden en de temperatuur weer wat oploopt. Tijd om naar buiten te gaan. Kom samen met familie of gezin naar GeoFort om te smullen van een lekkere BBQ op het GeoPlein. Geniet van een heerlijk stukje vlees of vis met bijpassend garnituur. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen via geozalen@geofort.nl of bel 0345 – 630 480.

Aantal personen: minimaal 15 personen

Prijzen (dranken o.b.v. nacalculatie):

  • Soldaat BBQ: volwassene € 25,70/ kind 3-12 jaar) € 14,90
  • Officier BBQ: volwassene € 30,30/ kind (3-12 jaar) € 16,50

Periode: van april t/m oktober