Arrangementen

Op zoek naar een leuke dag uit met een (grote) groep? GeoFort heeft een aantal arrangementen voor jong en oud. Of het nu kinderfeestjes, familiebijeenkomsten (lunch / brunch) of verjaardagsfeestjes zijn, op GeoFort valt voor iedereen wat te beleven! Ook is GeoFort een ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen en bedrijfsuitjes. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden op geofortevents.nl >>

Hieronder een greep uit ons aanbod. Sluit dit niet direct aan bij uw wensen, neem dan contact op zodat wij een arrangement op maat kunnen samenstellen.

Shared Family Lunch

Een (geo)experience rijker ga je samen aan tafel voor een familielunch waarbij iedereen kan eten wat hij of zij lekker vindt. Op grote houten planken worden diverse lekkernijen geserveerd. Denk aan seizoensalade, Linge- en maisbrood met tapenade. Zoet beleg, kazen en vleeswaren.

Prijs: volwassenen € 12,90*/ kinderen (4 t/m 12 jaar) € 7,70* p.p (bij minimaal 6 personen). * De prijzen zijn exclusief drankjes.
Uit te breiden met: seizoensoep € 4,10 Oma Bob’s kroket € 2,10

Reserveer je Shared Family Lunch vooraf. Neem contact met ons op via het contactformulier.

Shared Family Dinner

Geniet na een verkwikkende (geo)experience van een gezamenlijk familiediner waarbij iedereen kan eten wat hij of zij lekker vindt. De gerechten worden op houten planken en in grote schalen geserveerd. Overheerlijk gebakken kipfilet en rolletje pangafilet gevuld met zalm in witte wijn met knoflooksaus. Uiteraard met frieten, salade en gebakken seizoensgroenten.

Vaste tijd van serveren: 17.00 uur (na sluiting GeoExperience)
Prijs: volwassenen € 21,10*/ kinderen (3 t/m 12 jaar)  € 13,90* (van 0-2 jaar gratis). * De prijzen zijn exclusief drankjes.

Reserveer je Shared Family Diner vooraf. Neem contact met ons op via het contactformulier.

High tea

Onze High Tea is voorzien van een variatie aan zoet en hartige lekkernijen. Denk hierbij aan sandwiches, wraps, scones met cream en jam, mini quiches, chocolade en gebak. Daarbij serveren we verschillende soorten thee voor de liefhebber. Reserveren>>

Prijs: volwassenen € 25,70/ kinderen (3 t/m 12 jaar) € 13,90 (van 0-2 jaar gratis)
Beschikbaar vanaf: 10 volwassenen

High Tea Deluxe

Tijdens de High Tea Deluxe verzorgen wij de volgende heerlijkheden: pompoenpittenbrood op stok, scones met cream en jam, mini bavaroise, mini soesjes en macarons. Quiche, pasteitje pesto, saté gehaktballetjes, wrap met zalm en roomkaas & Italiaanse parmaham en rauwkost, pasteitje zongedroogde tomaatjes. Luxe toast met filet americain, room brie en peper paté. Inclusief thee en water. Indien jullie  graag een glaasje wijn nuttigen bij de High Tea Deluxe, dan zal de wijn extra aan u worden berekend. Reserveren>>

Prijs: volwassenen € 28,30 / kinderen (3 t/m 12 jaar) € 14,40 (van 0-2 jaar gratis)
Beschikbaar vanaf: 10 volwassenen

Barbecue rookt op GeoFort

Heerlijk dat de dagen weer langer worden en de temperatuur weer wat oploopt. Tijd om naar buiten te gaan. Kom samen met familie of gezin naar GeoFort om te smullen van een lekkere BBQ op het GeoPlein. Geniet van een heerlijk stukje vlees of vis met bijpassend garnituur. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen via geozalen@geofort.nl of bel 0345 – 630 480.

Aantal personen: minimaal 15 personen

Prijzen (dranken o.b.v. nacalculatie):

  • Soldaat BBQ: volwassene € 25,70/ kind 3-12 jaar) € 14,90
  • Officier BBQ: volwassene € 30,30/ kind (3-12 jaar) € 16,50

Periode: van april t/m oktober