Feest – Arrangementen

Een leuke dag uit met een (grote) groep? Daar hoort goed eten bij. GeoFort biedt diverse arrangementen aan.

0345 – 630 480
sales@geofort.nl

Shared Family Lunch

Samen de GeoExperience ontdekken en daarna aan tafel waarbij iedereen kan pakken wat hij/zij lekker vindt? Bij de Shared Family Lunch worden diverse lekkernijen op grote houten planken geserveerd. Met Linge- en maisbrood met tapenade en een seizoenssalade. Zoet beleg, kazen en vleeswaren.

Prijzen op aanvraag.

Dit arrangement is te reserveren vanaf 20 personen.

Shared Family Dinner

Na een bezoek aan de GeoExperience met de familie genieten van een diner waarbij iedereen kan pakken wat hij/zij lekker vindt? Bij de Shared Family Dinner worden de gerechten op houten planken en in grote schalen uitgeserveerd.

Overheerlijk gebakken kipfilet. Rolletje pangafilet gevuld met zalm in witte wijn met knoflooksaus. Geserveerd met frieten, salade en gebakken seizoensgroenten.

Prijzen op aanvraag.

Dit arrangement is alleen om 17:00 te reserveren, vanaf 20 personen.

High Tea

Geniet van een variatie aan zoete en hartige lekkernijen. Denk hierbij aan sandwiches, wraps, scones, mini quiches, chocolade en gebak. Daarbij serveren we verschillende soorten thee voor de liefhebber.

Prijzen op aanvraag.

Dit arrangement is tijdens openingstijden van de WereldPan te reserveren vanaf 20 personen, daarbuiten vanaf 35 personen.

High Tea deluxe

Geniet van een High Tea Deluxe met o.a. heerlijkheden als macarons, scones, mini bavaroise, luxe toastjes en pasteitjes. Inclusief thee en water.

Liever een glaasje wijn bij de high-tea? Deze is bij te bestellen, maar zit niet bij de prijs inbegrepen.

Prijzen op aanvraag.

Dit arrangement is te reserveren vanaf 20 personen.

BBQ op het fort

Heerlijk als de dagen weer langer worden en de temperatuur weer wat oploopt. Tijd om naar buiten te gaan. Kom samen met familie of gezin naar GeoFort genieten van een lekkere BBQ op het GeoPlein. Geniet van een heerlijk stukje vlees of vis met bijpassend garnituur.

Prijzen op aanvraag.

De BBQ arrangementen zijn te boeken vanaf 20 personen in de periode van april tot en met oktober.

Arrangement op maat

Sluit ons aanbod arrangementen niet direct aan op jullie wensen? Laat het ons weten: we maken voor jullie graag een arrangement op maat.