Trouwen

Elkaar het ja-woord geven op een bijzonder historische locatie? GeoFort biedt een prachtig decor voor jullie trouwdag, midden in de groene omgeving van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Een feestelijke, historische en sfeervolle locatie, waarbij elk deel van jullie trouwdag een hoogtepunt wordt.

0345 – 630 480
sales@geofort.nl

Een mooie mix van binnen en buiten

Op het 3,5 hectare grote forteiland vind je binnen en buiten verschillende mooie plekjes en ruimtes. Ieder met een eigen karakter.

Vier jullie huwelijksvoltrekking in de Kazernestraat of trouw juist buiten onder een prieel omringd door natuur. Proost en borrel met alle gasten bij de sfeervolle Tipi tent of binnen in de moderne TerraNova.

Een shared diner met jullie gasten aan lange tafels, een gezellige BBQ of juist een uitgeserveerd 3 gangen diner in ons restaurant. Sluit jullie dag af met een spetterend feest in de verlichte Kazernestraat! Een dag waar jullie gasten nog lang over napraten.

Tekst gaat door onder de foto’s.

Een dag om nooit te vergeten!

Samen met jullie gaan we aan de slag om er een onvergetelijke dag van te maken. Zo kunnen jullie en jullie dierbaren optimaal genieten van een zorgeloze trouwdag!

Samen met jullie, als aankomend bruidspaar, stellen we jullie ideale bruiloft samen. Van de culinaire invulling, aankleding tot de muziek en alles daar tussenin. Belangrijk is dat het jullie dag gaat worden. Een dag die perfect aansluit bij jullie wensen.

 Zo wordt jullie huwelijksdag bij GeoFort een dag om nooit te vergeten!

Nieuwsgierig?

Spreekt GeoFort jullie aan? Leuk! We horen graag jullie wensen en ideeën. Tijdens een afspraak laten we jullie kennismaken met al het mooist dat het fort te bieden heeft.

Bekijk hier het hele fotoalbum.