fbpx

Ontdek het spannende Forteiland van GeoFort. Dé plek waar verleden, heden en toekomst samenkomen met een flinke dosis avontuur en familieplezier! Tijdens FortFamily gooien we hier nog een schepje bovenop; geniet van heerlijke hapjes bij onze foodtrucks of neem een verfrissend drankje op het terras terwijl de kinderen een ontdekkingsreis maken op het fort. Naast een museumbezoek zijn er tijdens dit weekend talloze avontuurlijke activiteiten in festivalsfeer te beleven voor de hele familie. 

Wat is er te doen?
FortFamily is een uitbreiding op het museum van GeoFort: de GeoExperience. Met je kaartje voor de GeoExperience kan je alle vaste activiteiten van GeoFort bezoeken. Met de stempelkaart van FortFamily kan je zoveel extra activiteiten doen als je wilt. Naast allerlei leuke activiteiten vind je verspreid over het FortEiland foodtrucks waar je terecht kan voor een heerlijk hapje en drankje. 

Duik in de toekomst van de planeet aarde. Ga bij GeoFort het experiment aan. Doe de ‘Climate race’ en zie welke keuzes je hebt om slim kleren te kopen, wijs met afval om te gaan of geen voedsel te verspillen. Kies bij de ‘Green screen’ in welke toekomst jij wil leven. Trap op de hometrainer energie voor je eigen huis bij elkaar.

Om deel te nemen aan de activiteiten van FortFamily heb je een toegangskaartje voor de GeoExperience nodig (gratis met een Museumkaart) en een stempelkaart. Elke activiteit van FortFamily is één stempel. Bij de Foodtrucks betaal je ook met een stempelkaart.

Met de stempelkaart kan je deelnemen aan FortFamily activiteiten en een hapje of drankje halen. Voor de GeoExperience gebruik je je stempelkaart niet, die activiteiten zijn inbegrepen bij je toegangsticket.

Voor FortFamily heb je zowel een toegangsticket als een stempelkaart nodig, de kaart is verkrijgbaar met 5 stempels voor 15,- of met 10 stempels voor 27,50. Voor één activiteit van FortFamily heb je één stempel nodig.

Er zijn activiteiten voor jong en oud, van 4 tot 104. Ook voor de kleine en tieners is er genoeg te doen!

FortFamily voegt een leuk aanbod aan diverse activiteiten toe aan de GeoExperience, denk aan Minecraft workshops, bootje varen, GeoLab, schminken, (kinder)theater en bijvoorbeeld marshmallows of je eigen broodje roosteren boven het kampvuur. 

Je hebt keuze uit onder andere burgers, pizza, poke-bowls, stroopwafels, pannenkoeken, poffertjes, gepofte aardappels en verse frieten. Bij de barren vind je heerlijke wijnen, diverse (speciaal)biertjes, cocktails en huisgemaakte limonades. 

Je bent van 11:00 tot 20:00 van harte welkom bij de activiteiten, GeoExperience en foodtrucks. 

Je kan je bezoek tot 48 uur van tevoren annuleren. Stuur hiervoor een mail naar reservering@geofort.nl