Huisregels

Bij GeoFort hanteren we een aantal huisregels. Om het voor iedereen leuk te houden, willen we iedereen vriendelijk verzoeken zich hieraan te houden.

Eten en drinken

In de GeoExperience is het niet toegestaan om eigen eten of drinken te nuttigen, met uitzondering van babyvoeding en water. Er mogen geen bolderkarren en koelboxen het museum mee in genomen worden.

U kunt uw eigen eten en drinken nuttigen in de Vleermuisspeurtuin. Hier staan diverse picknickbanken waar u plaats kunt nemen.

Roken

GeoFort is een kindermuseum en daarom ook een rookvrij museum. Zowel in de GeoExperience, als op het terras is roken niet toegestaan. Toch roken? Dan kun je terecht bij onze rookzuil (tegenover ‘de WereldPan’).

Bij partijen zijn er incidenteel asbakken beschikbaar.

Honden

Honden zijn alleen (aangelijnd) toegestaan bij de WereldPan, niet op de rest van het forteiland. Geregistreerde hulp- of geleidehonden zijn uiteraard wel van harte welkom in het museum, andere huisdieren niet. Graag verzoeken wij om mogelijke ontlasting van je hond zelf op te ruimen.

Gastvrij gesloten

Buiten de schoolvakanties om, zijn wij doordeweeks gastvrij gesloten. Als er personeel aanwezig is bent u vrij om een rondje te lopen over het forteiland en de Vleermuisspeurtuin en de Vleermuizen Experience te bezoeken. De WereldPan is in principe gesloten, maar mocht er iemand beschikbaar zijn en tijd hebben, is het mogelijk om een bakje koffie of thee in de WereldPan te bestellen.

Fietsen

Fietsen zijn niet toegestaan op het forteiland. Deze kunt u kwijt bij de fietsenstalling. Voor racefietsen en elektrische fietsen is er een speciale stalling.